victor89 Opublikowano 29 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2006 czesc z nas pracuje, zeby miec kase na zabawki...o jej, o jej - ale nie non stop przez 30h :blink: pozatym nie wszyscy dostają kase od rodziców na takie zabawki... ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_kuba Opublikowano 29 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2006 no naprzykład ja na "zabawki" sam musze nazbierac/zarobic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demek Opublikowano 29 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2006 no naprzykład ja na "zabawki" sam musze nazbierac/zarobicto masz fajnie bo ja musze oplacic mieszkanie, jedzenie i cala reszte a co zostanie wydac na [ciach!]ly :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PC_Speaker Opublikowano 30 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2006 Demek ??/ co to znaczy Celeronik idzie na bok ? :> coś mi tu zaczyna zalatywać Conrołkiem nieco :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demek Opublikowano 30 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2006 jak duzymi literami mam napisac, ze nie chodzi o conroe? sig nie wystarczy? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misio_m Opublikowano 30 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2006 skoro nie conroe to może allendale? :D a tak na serio, czemu nie chcesz powiedzieć? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demek Opublikowano 30 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2006 ale po co mam odpowiadac skoro juz pisalem w innym temacie, ze nie jest to conek ani allen a tym bardziej kesfield Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
victor89 Opublikowano 30 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2006 ale po co mam odpowiadac skoro juz pisalem w innym temacie, ze nie jest to conek ani allen a tym bardziej kesfieldty mi powiedz czy za pomocą p5p800se moge zmniejszyć mnożnik mojego cielątka - C1 obsługuje eist ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
master_electronic Opublikowano 30 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2006 ty mi powiedz czy za pomocą p5p800se moge zmniejszyć mnożnik mojego cielątka - C1 obsługuje eist ;) teoretycznie programowo dałobyby rade... :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
victor89 Opublikowano 30 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2006 (edytowane) teoretycznie programowo dałobyby rade... :)a czymże tego dokonać :D rmclockiem próbowałem i nic :] systoolem zaraz się pobawie - i kulturalnie napisał że taka opcja nie jest dostępna (gdy chciałem włączyć eist) Edytowane 30 Czerwca 2006 przez victor89 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demek Opublikowano 30 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2006 mozna ale albo maximum albo minimum Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
99tomcat Opublikowano 30 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2006 (edytowane) eee demek a może ty masz yonaszka lub merona i aopena? ptrzuznaj ty mi sie skarberńku-975 walka o 1 lokate i nie core 2 duo... coś mi tutaj tym sprzętem smierdzi :wink: sorry za oftopa :wink: Edytowane 30 Czerwca 2006 przez 99tomcat Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
victor89 Opublikowano 1 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2006 mozna ale albo maximum albo minimumno, no - ale nigdzie nie moge tego znaleźć i uaktywnić Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordFury Opublikowano 2 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2006 Może ten sam myk, co przy D805 przejdzie...? RM Clock i tam szło 20x->14x... No ale to niestety tylko na jednorazowe bicie rekordów, bo jedynie do najbliższego reseta działa, z tego co pamiętam (szczegóły bodajże w temacie o D805, już nie pamiętam). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
master_electronic Opublikowano 3 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2006 (edytowane) Może ten sam myk, co przy D805 przejdzie...? RM Clock i tam szło 20x->14x... No ale to niestety tylko na jednorazowe bicie rekordów, bo jedynie do najbliższego reseta działa, z tego co pamiętam (szczegóły bodajże w temacie o D805, już nie pamiętam). Ja to cały czas testuje i nadal nic, ale przynajmniej działa >>klik<< A tu jest link do tematu jakby kto szukał >>klik<< Edytowane 3 Lipca 2006 przez master_electronic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demek Opublikowano 6 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2006 "fajnego' cwelka dzis dorwalem w biosie jest auto na vcore.....pamieci z [gluteus maximus] ....... 133-169 komp wstaje 170-199 nie wstaje 200 i wyzej dziala :D dobre nie ? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farid Opublikowano 6 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2006 troche to wyglada jakby blokada pci\agp nie dzialala Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demek Opublikowano 8 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2006 konf celeron d 352 3,2 ghz cedar mill 2x512 pdp patriot llk 667mhz 4-4-4-12 asus p5wd2-e premium modecom 400w galaxy gf7600gs 500/700 zalman edition tylko fear bo nic innego nie mam cpu 3200, ram 533mhz, grafa 550/800 (zawsze), zawsze jest 1024x768 minimum medium maximum cpu 3600, ram 600mhz minimum medium maximum 30-73-192 cpu 3840, ram 640mhz minimum 83-179-350 medium maxiumum cpu 4080, ram 680mhz miniumum medium maximum CPU 4320 min med max CPU 4560 min med max nawet mozna pograc na tym celku :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 8 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2006 hehe, zrob 2k1 ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demek Opublikowano 8 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2006 zrobione mam ale nie moge dac publish na orbie bo jest cpu nieznany.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 8 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2006 zrobione mam ale nie moge dac publish na orbie bo jest cpu nieznany.... to daj shota ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEVILEK Opublikowano 8 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2006 Wlasnie daj no tu aquamark, albo 2001 to zobaczymy co warty ten Celeron. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 8 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2006 Wlasnie daj no tu aquamark, albo 2001 to zobaczymy co warty ten Celeron. bo kto sie pozna po tych FPSach ile to warte, podaj fpsy z testow 2k1 to juz wiadomo.... te ramki przyleciały w paczce? to nic lepszego tam nie mieli? :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demek Opublikowano 8 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2006 (edytowane) memki sa kupione do kompa, ktorego skladalem macie shota ale jego mozna sobie wsadzic..... o ale z 3d03 cokolwiek widac Edytowane 8 Lipca 2006 przez demek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEVILEK Opublikowano 8 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2006 (edytowane) Hmmm 24k w 01, nie tak zle. Nie ma tragedii jak na Celerona. Jak widac dodanie L2 znacznie mu pomoglo. Edytowane 8 Lipca 2006 przez DEVILEK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sajrus-World Opublikowano 8 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2006 (edytowane) Przy markach latał on 3.6Ghz, Demek możesz odpalić na 4.5Ghz i wrzucić screena z 3Dmarka 2001 Edytowane 8 Lipca 2006 przez Sajrus-World Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demek Opublikowano 8 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2006 to jak bede u klienta bo ten komp juz stoi u wlasciciela Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEVILEK Opublikowano 8 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2006 Male porowananie do platformy A64 Venice 3200+@2.5GHz - 2 x 512MB XBLK 250MHz [2.5-3-3-6 1T] - 7300GT <----- bez oc 3D2k1 tweak's Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demek Opublikowano 8 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2006 u mnie tweakow brak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEVILEK Opublikowano 8 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2006 Nawet bez tweak'ow i na stock mam wiecej na tym A64, znaczy sie mialem. Ujebalem druga A8N-SLI, wiecej wynikow obojetnie jakich : stock/oc/hard oc nie bedzie. Milo bylo - dzieki wszystkim. Do zobaczenia kiedys (moze). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...