wisnia666 Opublikowano 25 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2006 czesc sie tak dowartosciowuje :P No a jak :P Jak patrze w lustro to stwierdzam ze nie ma innego sposobu :lol: Niektórzy sie dowartościowują benchami, inni wysoką pozycją w teamie seti ;) Do rzeczy do których wykorzystuje zwykle kompa spokojnie wystarczał mi nie kręcony sempek(office,acad,solidworks,visulastudio,net,filmy), ale czasami 3ba cos zmienic zeby nie było nudno ;) Łatwiej sie przesiąsc na c2d z tego celka niz z sempa s754 B-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
99tomcat Opublikowano 25 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2006 (edytowane) Jak ktos kupuje komputer,zeby byc elo w rankingach... :Dno niektórzy już mało grają a tak to im i duron 800 starcza..mna celince to sobie chociaż popyukać spi mozna :wink: też robiłem czas poniżej 11 min jak mi sie mobo zbuntowała :wink: x2 są fajne ale kurde brylować w spi to nie bardzo :] Edytowane 26 Lipca 2006 przez 99tomcat Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hary Opublikowano 25 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2006 x2 są fajne ale kurde brylować w spi to nie bardzo :]Zawsze sie mozna w cinebench pobawic :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
victor89 Opublikowano 25 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2006 no niekturzy już mało grają a tak to im i duron 800 starcza..mna celince to sobie chociaż popyukać spi mozna :wink: też robiłem czas poniżej 11 min jak mi sie mobo zbuntowała :wink: x2 są fajne ale kurde brylować w spi to nie bardzo :] Na jasnego mi wydajnośc w benchmarkach? Dla mnie liczy się przede wszystkim komfort pracy w windowsie (czego przy 256mb ramu powiedzieć nie moge). dlatego ok. września zapewne zmienie tego cudownego celka na coś 2-rdzeniowego... a znając mnie to może być każde cpu :lol: Zawsze sie mozna w cinebench pobawic :Pnie trzeba czekać 10 minut zanim spi się przeliczy... ciach ciach i jest wynik ;) Dzisiaj wieczorem skończe kleić pompke, więc zapewne za 2 dni złoże kibel (mam taki niewdzięczny klej schnący 48h :/) I wtedy zobaczymy na ile uda mi się celka puścić 24/7 ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misio_m Opublikowano 26 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2006 Ty lepiej sobie ramu dokup a nie nowego proca ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saimek Opublikowano 26 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2006 (edytowane) i Zasilacz.. bo ten modek 350w to chyba dwujajka z ostrym o/c nie pociagnie ;) a i licz Seti a nie sie obijasz :P Edytowane 26 Lipca 2006 przez Saimek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
victor89 Opublikowano 26 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2006 i Zasilacz.. bo ten modek 350w to chyba dwujajka z ostrym o/c nie pociagnie ;) a i licz Seti a nie sie obijasz :P Chyba nic nie kupie :D Zbieramy na zjazd jak najwięcej swojej kasy, żeby ten czas spędzić miło i przyjemnie ;) Reszta w niedalekiej przyyszlości Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...