victor89 Opublikowano 26 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2006 demek a będziesz puszczał cwelerona na czymś więcej niż ac/wc ;) ?i własnie tego się obawiam najbardziej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ent Opublikowano 26 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2006 demek masz full pro grafe :mrgreen: takiej samej uzywam :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
victor89 Opublikowano 26 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2006 demek masz full pro grafe :mrgreen: takiej samej uzywam :Pmoja bez śledzia lepsza :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demek Opublikowano 26 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2006 (edytowane) moja najlepsza bo nie dziala :D lub bios z dupki i nie rozpoznaje cpu aczkolwiek wsio sie zachowuje jakby komp ruszal wiec to chyba jednak grafa nie bede tego puszczal na niczym innym niz box - chyba, z bloki dojda do fwc w kazdym razie zestaw lezy do piatku edit grafa jest dobra tylko trzeba bylo wlaczyc i wylaczyc monitor, a potem w biosie przesawic z pci-e/pci na pci/pci-e wroce do zabawy w ciagu kilkudziesieciu minut bo teraz mam inne zajecie edit2 a teraz sie mobo odwidzialo i nie dziala wogole Edytowane 26 Czerwca 2006 przez demek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ent Opublikowano 26 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2006 Jak nie dziala wogole to moze proc? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demek Opublikowano 26 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2006 proc nie, sprawdzilem na mojej 630 i je to samo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
victor89 Opublikowano 27 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2006 u mnie z biosem 02xx wstawało z tym cedar millem, ale pisało że cpu jest nierozpoznany, co nie przeszkadzało żeby winda ładfnie startowała i pracowała ;) ja ci mówie - olej tego celka :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEVILEK Opublikowano 27 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2006 demek a będziesz puszczał cwelerona na czymś więcej niż ac/wc ;) ?Na sznurku z okna :lol2: A tak na powaznie, to szkoda tej mobo do tego proca. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demek Opublikowano 27 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2006 (edytowane) a kto powiedzial, ze ten proc jest do tej mobo ? :D nie no ku...a mobo ozyla - sama LOL Edytowane 27 Czerwca 2006 przez demek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
victor89 Opublikowano 27 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2006 a kto powiedzial, ze ten proc jest do tej mobo ? :D nie no ku...a mobo ozyla - sama LOL dobij... nie męcz jej tak w przedśmiertnych konwulsjach :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demek Opublikowano 27 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2006 (edytowane) dobij... nie męcz jej tak w przedśmiertnych konwulsjach :Dnarazie przy instalacji windy dostaje blue scrrena, ze cos tam z pci nie tak chyba moja grafa jest cos ubita wiec pozniej bedzie - inna pci - moze pci-e - jutro bankowo pci-e nie miejcie nadziei na jakies fajne wyniki :D w pokoju mam "tylko" 36 stopni a slonce na moje okno jeszcze nie dotarlo :) Edytowane 27 Czerwca 2006 przez demek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
victor89 Opublikowano 27 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2006 narazie przy instalacji windy dostaje blue scrrena, ze cos tam z pci nie tak chyba moja grafa jest cos ubita wiec pozniej bedzie - inna pci - moze pci-e - jutro bankowo pci-e nie miejcie nadziei na jakies fajne wyniki :D w pokoju mam "tylko" 36 stopni a slonce na moje okno jeszcze nie dotarlo :) z tego samego powodu straciłem nadzieje na dalsze kręcenie mojego celka - raz że zasilacz już nie daje rady (mam jeszcze starego codegena, którego użyje) a dwa - własnie temperatura, która mnie nie daje życ - w pokoju nawet roślinki mi umierają :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demek Opublikowano 27 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2006 (edytowane) no i stalo sie :) skoncze kopiowac co potrzebne i biore sie do zabawy ... :) edit na cpuz 1.35 wsio dziala ok - pokazuje juz poprawne napiecie rdzenia :) jak widac jest to celinka na C1 :D Edytowane 27 Czerwca 2006 przez demek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ent Opublikowano 27 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2006 No moj tez C1 :D dzieki za cynk o nowej wersji CPU-Z Czekam na wyniczki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
victor89 Opublikowano 27 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2006 (edytowane) nie ma innych celinek niż c1 :D dzieki za info o cpu-z ;) P.S na 1.34.1 w niektórych przedziałach napięć ustawianych z biosu też potrafił dobrze je czytać ;) bios - auto Edytowane 27 Czerwca 2006 przez victor89 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demek Opublikowano 27 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2006 ide stawiac winde jesio raz cos sie sp2 nie chcial zainstalowac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PC_Speaker Opublikowano 27 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2006 (edytowane) te celinki to tak jakby northwooda zapuścic na fsb 133 ale jesio mu zmniejszyć temps ... mowa o technologii wkonania 0.65*.... ciekawe jak bedzie to wsio wyglądało ... dajcie jakieś porównanie do Pent NW jak chodzi o tempy vs MHz :D .. bedzie wiadomo co bardziej sie opłaci tym co mają mniej kaski... kupic NW na taktach wersji EE czy Cel D CM na nominałach :D EDIT: *ponoc różnica temperatur pomiędzy NW a Preshotami jest taka jak między Preshotem a CM :D prawda to ? Edytowane 27 Czerwca 2006 przez PC_Speaker Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demek Opublikowano 27 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2006 wyniki iscie pogladowe bo chce juz isc spac vcore 1,425 zebym nie musial zmieniac co chwile to dalem tyle od razu vmem 1,9v :D 199 bo na 200 juz wolal restart zmienilem dzielnik dla mem bo znalezieniem maxow dla reszty zajme sie jak wroce z pracy :D mial ktos lepszy czas na baleronie ? bo nie moge sobie przypomniec Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hary Opublikowano 27 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2006 Ładnie ładnie :D Hehe, ale ziom ent'u ma lepszy czas jak już sie pytasz :D Ma w sigu nawet 28.170s ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demek Opublikowano 27 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2006 ale ma 9mhz fsb wiecej :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hary Opublikowano 27 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2006 (edytowane) Aha, w tym sensie mówiłeś... myślałem że tak ogólnie :P BTW. jaki sys? Edytowane 27 Czerwca 2006 przez hary86 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demek Opublikowano 27 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2006 xp + sp2 + bez optymalizacji i bez killowania procesow Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ent Opublikowano 28 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2006 (edytowane) Niezly procek, pusc PI 1M na takich taktach jak ja mam maxa w sigu, jak mozesz, bo chce zobaczyc czy nie mam czasem czegos skopanego z systemem, cos mi sie widzi ze czas jest za duzy. EDIT: Prosilbym tez 205.5 MHz ale z HyperPath Disable :D Edytowane 28 Czerwca 2006 przez ent Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
99tomcat Opublikowano 28 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2006 (edytowane) ciekawi mnie czy lepsza mobo coś tuaj ma do rzeczy.. bo memki na pewno- jak polecą ponad 400 to będzie jeszcze ciekawiej :P kurde gdzie jest p5b :/ chętnie bym sie w chwilach wolnych poscigał z waszymi celinami :P tak czy siak będzie 2 celina w 30 spi :wink: co sie kurde dzieje na świecie.. :lol: Edytowane 28 Czerwca 2006 przez 99tomcat Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
victor89 Opublikowano 28 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2006 (edytowane) hmmm... 300mhz wyższe takty, a demuś tutaj mi wyskakuje z wynikiem o 4s lepszym :D buuu :( tak z ciekawości później zerknąłem na temperaturke - 58*C :| i dziwie sie że pi mi się sypie na 5330mhz :D Edytowane 28 Czerwca 2006 przez victor89 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TK Opublikowano 28 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2006 Ajj... Wiktor zmieniaj szybko memki! ja kupiłem seiteci na winbondach :) Jak coś to wal. Wymienimy sie na jakiś czas. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ent Opublikowano 29 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2006 demek >> gdzie Cie wcielo? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
victor89 Opublikowano 29 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2006 demek >> gdzie Cie wcielo? :Dpowiedział że "jak wróce z pracy..." :lol: Spalił wszystko i nie ma się czym chwalić :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 29 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2006 demek >> gdzie Cie wcielo? :D czesc z nas pracuje, zeby miec kase na zabawki... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demek Opublikowano 29 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2006 wczoraj to nie mialem nawet kiedy sie pobawic dzis doszla reszta zabawek i grafa do tego kompa :D celeronik chyba pojdzie na bok.. :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...