WitekCz Opublikowano 17 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2006 Witam Bywa, że trochę łażę po pokoju "rozmawiając przez komputer". Głos do mnie idzie z głośników i to mi odpowiada. Ale mikrofon jest na sznurku i albo muszę się do niego wydzierać, albo podejść bliżej. Nie zawsze jest to możliwe. Sprawę załatwiłby mikrofon wpinany w koszulę z łączem radiowym do USB (może coś innego o podobnym działaniu). Może ktoś ma informacje na taki temat, albo sam to już przetrenował? Jeśzcze lepsze rozwiązanie byłoby, gdyby udało się gdzieś zdobyć bezprzewodowe słuchawki z mikrofonem (oczywiście do kompa), ale to już chyba przesada... Pozdrawiam WitekCz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
owlman Opublikowano 17 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2006 Słuchawka Plantronics Pulsar 590 fajne, ale drogie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 17 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2006 ja mam bezprzewodowe sluchawki thomsona. calkiem ladnie slychac brakuje mi tylko mikrofonu. moze ktos wie gdzie mozna kupic taki sprzetco w telewizji maja? przypina sie mikrofonik do ubrania, a gdzies z tylu nadajnik i paczka z bateriami. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Egeba Opublikowano 17 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2006 tak na szybkio znalezione http://www.allegro.pl/item103848182_motoro...0_min_free.html nie wiem czy tansze sluchawki dzialaja, ale imo jest to dobre rozwiazanie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 17 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2006 zawsze można samemu zrobić :) nadajnik radiowy kosztuje 5pln... ino by sie kodowanie dźwięku przydało żeby nas sąsiad w radiu nie odbierał :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Masaj007 Opublikowano 17 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2006 To może za pomocą bluetooth? Sprzęt typowo by był do rozmów. Jezeli Cię cena nie przeraża to mogło to być niezłe wyjście. Ewentulanie są telefonony stacjonarne bezprzewodowe współpracujące np. ze Skypem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pigmej Opublikowano 17 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2006 To może za pomocą bluetooth? Sprzęt typowo by był do rozmów. Jezeli Cię cena nie przeraża to mogło to być niezłe wyjście. Ewentulanie są telefonony stacjonarne bezprzewodowe współpracujące np. ze Skypem No pewnie. Kup słuchawkę na zęba i zęba na USB do kompa. Będziesz miał zarówno do kompa jak i do telefonu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...