champion__103 Opublikowano 17 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2006 Witam Szukam programu który przez cały czas monitorował by mojego kompa wyświetlając dane o ilości fps'ów w grach i temperaturze proca, karty graficznej, chipsetu itp. Chciałbym aby ten program pokazywał dane na wykresie dzięki czemu mógłbym sprawdzać temperaturę która była X minut temu. Z góry dzięki za odpowiedzi Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nazar Opublikowano 17 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2006 Do temp to SpeedFan i zakładka "Charts" a do FPS, Fraps. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leho_13 Opublikowano 17 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2006 No to ja żuce 2 propozycje everest i sisoft sandra Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAX_ Opublikowano 17 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2006 rivatuner ma opcje wyświetlanie temperatur, ilości obrotów wentylatorów i iliści FPS podczas grania. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psz3mo Opublikowano 17 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2006 No to ja żuce 2 propozycje everest i sisoft sandrato już lepiej nie rzucaj jeżeli masz omegi to klikasz prawym na ati tray tools > hardware > system tray hardware monitoring > zaznaczasz enable h. m. > log to file i bedzie zapisywał w pliku ati tray tools > hardware > monitoring graphs > add > zakładka sources i zaznaczasz co chcesz Powinno zadziałać Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
champion__103 Opublikowano 17 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2006 to już lepiej nie rzucaj jeżeli masz omegi to klikasz prawym na ati tray tools > hardware > system tray hardware monitoring > zaznaczasz enable h. m. > log to file i bedzie zapisywał w pliku ati tray tools > hardware > monitoring graphs > add > zakładka sources i zaznaczasz co chcesz Powinno zadziałać A które z tego wszystkiego to fps'y? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 17 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2006 Framerate :rolleyes: TFU. Mowilem o RivaTuner nie Ati Tray Tool ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAX_ Opublikowano 17 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2006 skorzystam z tematu i zapytam sie jak skonfigurować MBM5 jesli na liście nie ma mojej płyty? mozna gdzieś ręcznie wybrać układ płyty czy trzeba szukać płyty z tym samym układem?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...