Skocz do zawartości
pepelino

Karty graficzne

Rekomendowane odpowiedzi

Zamierzam nabyc karte Pixel GF4 MX440SE i wlasnie, nie moge znalezc w necie danych technicznych karty na SDR, DDR jest na stronie prolinka, ale jest znacznie drozsza i nie wiem czy warto przeplacac, bo nie wiem o ile lepszy jest DDR od SDR.

Czy moze ktos ma jakies doswiadczenia?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zamierzam nabyc karte Pixel GF4 MX440SE i wlasnie, nie moge znalezc w necie danych technicznych karty na SDR, DDR jest na stronie prolinka, ale jest znacznie drozsza i nie wiem czy warto przeplacac, bo nie wiem o ile lepszy jest DDR od SDR.

wszelkie nasze doswiadczenia sa w opcji SZUKAJ, naprawde polecam :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Karta to GF4 MX440SE64MBDDR/TV

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

NIE!!!!!!!!! NIE BIERZ KARTY W ODMIANIE SE!!!!!!! To jest porownywalne z TNT2!!!

Człowieku jak sie nieznasz to sie nie wypowiadaj ! Jak już pisałem jest wiele odmian tego czegoś !64bit SDR owszem można porównywać do TNT2 ale nie 128bit DDR!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

pepelino, nie daj sie nabrac na niskie ceny tych kart. Jezeli chcesz kupic cos do 300 pln to tylko gf4mx440 (nie SE !!!). Kumpel kupil ostatnio za 210 pln karte noname gf4mx440. Okazalo sie, ze to byl SE (nigdzie nie bylo to zaznaczone - oszustwo!!!) i w dodatku taktowanie rdzenia to 125Mhz !!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

pepelino, nie daj sie nabrac na niskie ceny tych kart. Jezeli chcesz kupic cos do 300 pln to tylko gf4mx440 (nie SE !!!). Kumpel kupil ostatnio za 210 pln karte noname gf4mx440. Okazalo sie, ze to byl SE (nigdzie nie bylo to zaznaczone - oszustwo!!!) i w dodatku taktowanie rdzenia to 125Mhz !!!

hehehe :D mowilem ze to tnt 2 ;) :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wczoraj testowałem właśnie gf4 440se 64bit sdr firmy Palit i tragedia!!!! Na Athlonie 2000+, via266a, 256ddr pc2100 otrzymałem 1680 marków a po wgraniu hyperionów przybyło mocy na 1701marków. podsumowując: totalny zgon, nie życze największemu wrogowi....narazie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wczoraj testowałem właśnie gf4 440se 64bit sdr firmy Palit i tragedia!!!! Na Athlonie 2000+, via266a, 256ddr pc2100 otrzymałem 1680 marków a po wgraniu hyperionów przybyło mocy na 1701marków. podsumowując: totalny zgon, nie życze największemu wrogowi....narazie.

kuzwa to ja kiedys na swoim konfigu i MX 420 sdr mialem ponad 4500

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Karta to GF4 MX440SE64MBDDR/TV

Czyli nie wiadomo ktora to wersja, ja bym sie nie pchal w takie cos bo mozesz trafic na model niewiele szybszy od tnt2 m64. Lepiej zdecyduj sie na cos innego np R9000.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...