Yacho Opublikowano 21 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2003 Jak myslicie - czy to bedzie dzialac bezproblemowo razem ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
case Opublikowano 21 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2003 kumpel kupil zdaje sie ten model sdram i antek t-bred A 0.13 smiga bez problemu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hajmon3 Opublikowano 22 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2003 no mi chodzi bezproblemowo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M.K Opublikowano 23 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2003 Mam w tym temacie drobne pytanko. Jaki najwyzszy mnoznik uzyskamy puszczajac antka 0.13 na ak32a? Jakies x12 to nie jest ciekawa alternatywa, ale juz 14x150 mniam :D Z gory thx za odpowiedzi. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hajmon3 Opublikowano 23 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2003 Mam w tym temacie drobne pytanko. Jaki najwyzszy mnoznik uzyskamy puszczajac antka 0.13 na ak32a? Jakies x12 to nie jest ciekawa alternatywa, ale juz 14x150 mniam :D Z gory thx za odpowiedzi. no coz pociesze cie nie jest to 12x tylko ............12.5x :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kain Opublikowano 23 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2003 Hmmmmm ja mam w biosie mnożnik do 14 na AK32A Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M.K Opublikowano 23 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2003 jak patrzylem na stronke producenta to dawali max proc do 2600+. jakim cudem wiec on by chodzil na tej plycie. moze masz Hajmon3 jakis starszy biosik. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hajmon3 Opublikowano 23 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2003 jak patrzylem na stronke producenta to dawali max proc do 2600+. jakim cudem wiec on by chodzil na tej plycie. moze masz Hajmon3 jakis starszy biosik. nie nie nie to nie tak ja wiem ze plyta ma dalej z tymi mnoznikami ale jest tak ze te odblokowane mnozniki w 0,13 1700+ sa max do 12,5x pytales sie o takie. Jesli bys wlozyl 2600 to by mnoznik byl wyzszy. Cos tam slyszalem ze te 0,13 xpeki do 2000+ maja tylko do 12,5x chyba ze cos tam pokombinujesz z prockiem . Ale moge sie mylic lecz watpie gdyz uzywajac opcji szukaj tez to znajdziesz. :wink: P.S. tez nienawidze tej opcji Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M.K Opublikowano 23 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2003 kombinowanie przy procu to dla mnie nie pierwszyzna :), aby tylko to dzialalo. zaraz zabieram sie za poszukiwania. dla 1900 nie pyli mi sie tego proca kupowac. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M.K Opublikowano 23 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2003 a moze ktos zapoda jakies linki do "mechanicznego" przerobienia mnoznika xp 1700+ 0.13 um na wyzszy niz 12.5. please :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacho Opublikowano 23 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2003 To jaki Max mnozniik Supportuje plyta ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vengeance Opublikowano 23 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2003 Wg mnie 1 zasada o/c mnoznik w dol fsb w gore ;p i nie ma co tu kombinowac za duzo no hyba ze ramy albo dysk nie wyrabiaja to wtedy... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M.K Opublikowano 24 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2003 Jest jeszcze druga zasada o/c jezeli FSB dojechalas juz na maxa, a efekt nadal nie ten to zwieksz mnoznik :). a tak serio to niezbedny jest chociazby x13 ale lepiej x14. mam pytanko do posiadaczy 0.13-tek. czy rozmieszczenie jak i funkje konkretnych mostkow sa identyczne jak w Palomino? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 30 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2003 2,6+ bendzie zdzialal, ale tylo jak si eustawi w biosie w usatwieniach mnoznika na default, wtedy odczytuje z mostkow procka. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...