Skocz do zawartości
Yacho

Shuttle AK32A + XP 0.13 um

Rekomendowane odpowiedzi

Mam w tym temacie drobne pytanko. Jaki najwyzszy mnoznik uzyskamy puszczajac antka 0.13 na ak32a? Jakies x12 to nie jest ciekawa alternatywa, ale juz 14x150 mniam  :D Z gory thx za odpowiedzi.

no coz pociesze cie nie jest to 12x tylko ............12.5x :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jak patrzylem na stronke producenta to dawali max proc do 2600+. jakim cudem wiec on by chodzil na tej plycie. moze masz Hajmon3 jakis starszy biosik.

nie nie nie to nie tak ja wiem ze plyta ma dalej z tymi mnoznikami ale jest tak ze te odblokowane mnozniki w 0,13 1700+ sa max do 12,5x pytales sie o takie. Jesli bys wlozyl 2600 to by mnoznik byl wyzszy. Cos tam slyszalem ze te 0,13 xpeki do 2000+ maja tylko do 12,5x chyba ze cos tam pokombinujesz z prockiem . Ale moge sie mylic lecz watpie gdyz uzywajac opcji szukaj tez to znajdziesz. :wink:

P.S. tez nienawidze tej opcji

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jest jeszcze druga zasada o/c jezeli FSB dojechalas juz na maxa, a efekt nadal nie ten to zwieksz mnoznik :). a tak serio to niezbedny jest chociazby x13 ale lepiej x14. mam pytanko do posiadaczy 0.13-tek. czy rozmieszczenie jak i funkje konkretnych mostkow sa identyczne jak w Palomino?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...