GSI Opublikowano 17 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2006 Gre mam od wczoraj . Ciekawa jest oryginalność fabuły oraz samych postaci i budynków. Pomieszanie elementów fantasy z ciekawymi wynalazkami a'la Leonardo da Vinci :) tutaj macie pare screenów KLIK Gra na sprzęcie z podpisu chodzi całkiem znośnie .. Mam jeden problem savy sie źle zapisują przez co przy Loadzie mam informacje ze save jest uszkodzony i nie nadaje sie do użytku :((((( . :mur: :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
srekal34 Opublikowano 17 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2006 Ja narazie pograłem chwilkę na moim gruchocie. 1680x1050 aa4x i af8x i działa płynnie. Przeszedłem póki co 3 misje i fajnie się grało. Ale mam do skończenia codemned więc to narazie odstawię ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danywatt Opublikowano 17 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2006 Gra po 4 misjach staje się nudna. Czy tylko mi się tak wydaje ? Grafika ładna - podobna do tej z Age of Empire 3 Chodzi bez przycinania w 1024x768 i detale na max (bez AA) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tripsta Opublikowano 17 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2006 pierwsza czesc jest o wiele lepsza Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szawel Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2007 No wlasnie co do I czesci. Mam pytanie. Szukam fajnej strategii do pogrania sobie wieczorkami po pracy. Mam I czesc, ale przeszedlem ja juz kilka razy. Teraz mysle co by tu sobie sprawic. Jak tak patrze na ta II czesc to w porownaniu do I jest cienka. Strasznie nie podoba mi sie wmieszanie motywu fantazy. No ale nie gralem to nie wiem jak to w praktyce. Czy czasem nie lepiej sobie kupic dodatek do I - Rise Of Nations Thrones And Patriots. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranded Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2007 ja od wczoraj gram w C&C: Generals (+dodatek Zero Hour) - 25zł na wirtus.pl przesyłka doszła do mnie z dnia na dzień. duuuużo ludzi gra online, dziś grałem ze 3 razy :> i zabrało mi to conajmniej 5 godzin. żeby nie był totalny OT to powiem, że Rise of Legends jest fajne, ale nie ma tego czegoś, takie to AoE pomieszane z niczym :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Evo16 Opublikowano 5 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2009 Witam mam pytanie odnośnie gry której nazwa jest podana w tytule tematu. Otóż grałem sobie i zobaczyłem coś ciekawego klikłem PrtScr , zapisało go no ale gdzie on się zapisał? Prawie wszystko przejrzałem i go nie ma. Pomoże ktoś? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...