tatrazl Opublikowano 17 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2006 Czytałem że przy instalacji windy na dysku sata potrzebne są sterowniki do raida. Mam K8N4-E Deluxe i właśnie czekam na nowy hdd. Na płycie są 4 złącza sata bez raidu i 4 z raidem. Jeżeli podepne dysk pod te 4 bez raidu to też musze ładować te stery z dyskietki przy instalce windy??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tatrazl Opublikowano 18 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2006 Odpowie mi ktoś??? Barzo bym prosił. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pluszek Opublikowano 18 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2006 Tak bedziesz musial... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bula i spula Opublikowano 18 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2006 Ponieważ tzw. sterowniki od SATA RAID są również sterownikami od samego sata i Ci by nie wykryło w instalatorze dysku, gdybyś ich nie załadował. p. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JacekN8 Opublikowano 18 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2006 (edytowane) Ja musiałem je instalować. Edytowane 18 Maja 2006 przez JacekN8 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...