Misio-Jedi Opublikowano 17 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2006 Mam problem: nie wiem jak zrobic zrzut ekranowy. Na klawiaturze komptera stacjonarnego mam klawisz z napisem Print Screen (sys rq) - wcisniecie tego klawisza jak wiadomo zapisuje obraz widoczny w aktualnej chwili na monitorze i potem wystarczy uruchomic jakis program graficzny (chocby Paint) i przywolac obraz przez ctrl+V. Niestety na klawiaturze laptopa nie ma takiego klawisza - wie ktos co go zastepuje ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nieo Opublikowano 17 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2006 ja mam klawisz "Prt Sc/Sys Rq" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misio-Jedi Opublikowano 18 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2006 O rany, - juz wszystko wiem (ale ze mnie ciaptak !) Prosze moderatorow o skasowanie tego tematu :oops: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...