Skocz do zawartości
rysioo

jaka przyczyna ???

Rekomendowane odpowiedzi

Dzisiaj oladalem se filma [przed chwilom doslownie] 8 mile no i se go ogladam i po 25 minutach mi reseta przywalilo i po ponownym uruchomieniu systemu dzwiek na kompie nie dziala jaka moze byc tego przyczyna ????? glosniki dzialaja czyli pewnie karta siadla ale dla czego ?? nie czaje tego

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzisiaj oladalem se filma [przed chwilom doslownie] 8 mile no i se go ogladam i po 25 minutach mi reseta przywalilo i po ponownym uruchomieniu systemu dzwiek na kompie nie dziala jaka moze byc tego przyczyna ????? glosniki dzialaja czyli pewnie karta siadla ale dla czego ?? nie czaje tego

HaHaHa

Ale naszczescie masz na gwarancji!!!

Nową ci dadza i juz!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hmmmmm juz jest spox heheh ale sie zdolowalem wyjalem karte oblukalem wygladala na zdrowom :wink: pokombinowalem ze zworkami podlaczylem jeszcze raz wlaczam kompa i dziala nie czaje teraz zupelnie cos te kabelki przerywaly czy cus ? jest spoko a juz myslalem ze bede musial karte nowom kupowac jak jeszcze nie nazbieralem na gloszniczki :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

HaHaHa

Ale naszczescie masz na gwarancji!!!

Nową ci dadza i juz!

wytłumacz mi czemu cie to smieszy?!?! jak walnął bi ci jakis podzespol kompa tez bys byl taki wesoly?? :lol: ? no niewiem

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...