Iglak Opublikowano 21 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2003 Jak widać w podpisie posiadam płytę na BX440, napięcie +3,3V (w biosie I/O Voltage) default'owo ustawia się na +3,5V , czy nie jest ono za wysokie? Z tego co wyczytałem z instrukcji płyty, jest to zasilanie ramu, AGP i chipsetu :!: Może trza przestawić na +3,3V :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mezi Opublikowano 21 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2003 Jak tak jest w defaul a system chodzi stabilnie to zostaw tak jak jest. A masz mozliwosc zmiany na 3.3V? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iglak Opublikowano 21 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2003 Nie wiem czy napięciem 3,5V nie zażynam swojego Herca? Jak na razie wszystko chodzi bez problemu! Jest możliwość zmiany napięcia! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iglak Opublikowano 22 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2003 Użytkownicy BX-ów, jak jest u was ??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 22 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2003 Nie wiem jak na abicie BE6 II ale na Asusie p3b-f za napiecie gpu/ram'u/chpset'u odpowiada zworka na płycie, poszukaj w instrukcji obsługi płyty jeżeli nie masz to ściągnij pdf'a ze strony producenta. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iglak Opublikowano 22 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2003 Mogę zmienić to napięcie w biosie!!! Pytam tylko, czy jest to wskazane ??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 22 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2003 aha :oops: :lol: z tego co ja wiem to 3.3V to dafault Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ponury Opublikowano 22 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2003 Ja na swoim tez mam takie napięcie defautowe (3.5V) i przez dwa lata wszystko było cacy ale jakiś miech temu poszły te ebane kondensatory i jak na razie nie wiem co z tym zrobić. Może pomożecie ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...