Guardian_McLeavy Opublikowano 18 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2006 Mam dużo problem, chcę zrobić aplikację podpinającą się pod inny program, i nie mam pojęcia jak korzystać z logów sniffera. Wie ktoś, albo posiada jakieś dobre toturiale? Pozdrawiam. Dodam jeszcze, że chodzi mi głównie o rozpoznawanie pojedynczych funkcji i format przesyłanych danych. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 18 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2006 a na strukturze pakietów TCP/IP się zna? Choć sniefer może pokazywać jeno same dane przesyłane... Tu nie ma jakiegoś przepisu. Musisz znać na pewno kod ASCII. a reszta roboty to już czysta inteligencja programisty :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guardian_McLeavy Opublikowano 20 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2006 No właśnie się nie zna i chciał się dowiedzieć co musi poznać :-) Rozumiem, czyli funkcje, które formatowałyby i wysyłały dane do serwera to już moja robota? Toturials plx ;p Nic w necie znaleść nie moge... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...