Skocz do zawartości
Doctor_25

Carbon Mod -> Acer Apire 3024 Wlmi

Rekomendowane odpowiedzi

Doctor_25 potrzebowalbym fote tego jak zrobiles ta folia narozniki te okrgle oraz katy prawie proste pokrywy matrycy, ale fotka jaka potrzebuje niestety jest nieobecnana serwerku. Moze masz zdjecie jak wyglada uksztaltowanie folii na naroznikach od strony ekranu po zdjeciu bezelka matrycy...

Jutro sie zabieram za oklejanie i nie chce niczego spierdzielic...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Doctor_25 potrzebowalbym fote tego jak zrobiles ta folia narozniki te okrgle oraz katy prawie proste pokrywy matrycy, ale fotka jaka potrzebuje niestety jest nieobecnana serwerku. Moze masz zdjecie jak wyglada uksztaltowanie folii na naroznikach od strony ekranu po zdjeciu bezelka matrycy...

Jutro sie zabieram za oklejanie i nie chce niczego spierdzielic...

jak dorwie cyfraka porobie fotki. teraz mam problem bo mialem wypadek autem:/

i pewnie rozlozy sie to w czasie.

uksztaltowanie folii... gdzie niegdzie widac zalamania bo.... folia grubsza i jak ja podgrzewalem balem sie zeby nie przetopić:)

ale wiem ze bylo by cacy:)

nastepnym razem naroznik wyjda jak malowane:)

alespox jak tylko sie wyrobie dam fotki

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi