maSTHa212 Opublikowano 13 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2006 Spodziewam sie duzo fotek!! ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doctor_25 Opublikowano 17 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2006 Spodziewam sie duzo fotek!! ;) jak tylko folia przyjdzie i obkleje to bedzie masa fotek:) firma NAELCEDEKA sie ociaga <_< mieli sie kontaktowac przez weekend i lipa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 10 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2006 Doctor_25 potrzebowalbym fote tego jak zrobiles ta folia narozniki te okrgle oraz katy prawie proste pokrywy matrycy, ale fotka jaka potrzebuje niestety jest nieobecnana serwerku. Moze masz zdjecie jak wyglada uksztaltowanie folii na naroznikach od strony ekranu po zdjeciu bezelka matrycy... Jutro sie zabieram za oklejanie i nie chce niczego spierdzielic... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doctor_25 Opublikowano 11 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2006 Doctor_25 potrzebowalbym fote tego jak zrobiles ta folia narozniki te okrgle oraz katy prawie proste pokrywy matrycy, ale fotka jaka potrzebuje niestety jest nieobecnana serwerku. Moze masz zdjecie jak wyglada uksztaltowanie folii na naroznikach od strony ekranu po zdjeciu bezelka matrycy... Jutro sie zabieram za oklejanie i nie chce niczego spierdzielic... jak dorwie cyfraka porobie fotki. teraz mam problem bo mialem wypadek autem:/ i pewnie rozlozy sie to w czasie. uksztaltowanie folii... gdzie niegdzie widac zalamania bo.... folia grubsza i jak ja podgrzewalem balem sie zeby nie przetopić:) ale wiem ze bylo by cacy:) nastepnym razem naroznik wyjda jak malowane:) alespox jak tylko sie wyrobie dam fotki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...