maziboss Opublikowano 21 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2003 Moze to głupie ale kto podkręcal ta karte i o ile mu sie udalo ja pokrecic?? Nio spytam sie jeszcze jakim programem to zrobil i czy stosowal jakies dodatkowe chlodzenie :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shade Opublikowano 23 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2003 kozystajac z tematu zapytam dlaczego moj R 9000 np by HIS :/ tak beznadziejnie sie kreci na rdzeniu udalo mi sie wykrecic + ~30 mhz a na pamieciach cale 10... (380/410) dodam ze na radiatorze zainstalowalem stary wiatraczek wiec powinno byc ok (jak dotykam jest letni ) jak krece wyzej komp sie wiesza... mam zamiar przyklec wreszcie te radiatory na pamieci moze uda mi sie je wiecej podkrecic (czy takie domowej roboty radiatorki zrobione z radiatora alu na k6-2 beda sie nadawaly ?) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novy Opublikowano 23 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2003 kozystajac z tematu zapytam dlaczego moj R 9000 np by HIS :/ tak beznadziejnie sie kreci na rdzeniu udalo mi sie wykrecic + ~30 mhz a na pamieciach cale 10... (380/410) dodam ze na radiatorze zainstalowalem stary wiatraczek wiec powinno byc ok (jak dotykam jest letni ) jak krece wyzej komp sie wiesza... mam zamiar przyklec wreszcie te radiatory na pamieci moze uda mi sie je wiecej podkrecic (czy takie domowej roboty radiatorki zrobione z radiatora alu na k6-2 beda sie nadawaly ?) Z tego co slyszalem R9000 nie pro maja cos poblokowane z podkrecaniem. Moj HIS 9000 PRO spokojnie chodzi 300/600 wiecej narazie nieprobowalem ( brak czasu ) ale mysle ze pojdzie wiecej. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...