DonCorleone91 Opublikowano 18 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2006 Witam! Jestem już zdecydowany kupić 2 wentylatorki po 8cm, które świeciłyby na niebiesko ;) Mam do Was prośbe! Moglibyście mi polecić jakiś, który ładnie świeci ale można go bezpośrednio podłączyć do zasilacza. Bardzo mi na tym zależy! Pozdrawiam, DonCorleone91 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p.f.pawlikowski Opublikowano 18 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2006 z wiekszoscia wentyli dostaje sie taka przejsciowke na molexa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 18 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2006 i większość niebieskich diod świeci po prostu na niebiesko... :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paprotek Opublikowano 18 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2006 (edytowane) tylko niektore swieca innym niebieskim niz inne :> polecam cos markowego, cokolwiek, byle nie "super cooler" z MM za 15zl :> moj typ: http://allegro.pl/item103343127__wentylato..._moddingu_.html Edytowane 18 Maja 2006 przez paprotek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 19 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2006 Revoltec DarkBlue Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DonCorleone91 Opublikowano 20 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2006 @paprotek właśnie o takim Revoltecu myślałem ;) Czyli rozumiem że on ma wyjście bezpośrednio pod zasilacz?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 20 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2006 @paprotek właśnie o takim Revoltecu myślałem ;) Czyli rozumiem że on ma wyjście bezpośrednio pod zasilacz??Owszem, ma. Możesz podpiąć go zarówno pod zasilacz jak i pod kontroler i inne. W zestawie jest odpowiednia złączka :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DonCorleone91 Opublikowano 20 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2006 Mam jeszcze jedno pytanko...Po zmierzeniu w mojej obudowie otworków na wentylatorki wyszło mi że jeden ma ok. 7 cm a te wentylatorki mają po 8 cm zgadza się?? Więc nie będą pasowały?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Antar1us Opublikowano 20 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2006 (edytowane) Polecam te, sam mam dwa i jestem zadowolony. trzy stopniowa regulacja obrotow. Edytowane 20 Maja 2006 przez Antar1us Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S.W.A.T Opublikowano 20 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2006 polecam te co kolega wyzej dal, na medium sa nieslyszalne a niezle dmuchaja ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DonCorleone91 Opublikowano 21 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2006 A te wentylatorki mają równo 8 cm bo nie wiem czy będą pasowały bo zmierzyłem otwory i tam jest ok. 7 cm. :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Antar1us Opublikowano 21 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2006 (edytowane) Dokladnie maja 79x79 mm ;] Edytowane 21 Maja 2006 przez Antar1us Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 22 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2006 obudowa wiatraka ma 8cm... sam wiatrak właściwy ma mniej niż 8.. więc otwór przedmuchowy oraz otworki na śrubki chyba muszą być mniejszych rozmiarów niż 8... simple Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...