L!z@rD Opublikowano 18 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2006 Mam myszke Logitecha MXa 518 dotychczas jechałem na podkąłdce z CDA (cd-action :P )ale obudziła sie we mnie natura :D i postanowiłem zmienic podkładke ktorą lepiej kupic : http://h4g.pl/product_info.php/cPath/28_53...2855cff34a87dbb http://h4g.pl/product_info.php/cPath/28_53...2855cff34a87dbb A moze jakąs inną polecajcie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goldenSo Opublikowano 19 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2006 o Eyepadzie powiem tyle że przyciąga kurz jak 3 magnesy, ale jest dobry. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek_pr Opublikowano 19 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2006 Zdecydowanie SteelPad QCK. Mam myszkę tą co ty czyli MX518 (jestem z niej bardzo zadowolony :) ) oraz tego steel'a. Cena/jakość = rewelacja. Myszka lata jak po lodzie. Super płynne ruchy i dokładność. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grimlock Opublikowano 21 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2006 Zdecydowanie SteelPad QcK, chociaż Eyepad nie jest zły to jednak warto dołożyć. Jeśli nie planujesz zmiany mychy na laserową - choćby seria G Logitecha czy Razer Copperhead - te szmacianki co zapronowałeś będą idealne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 21 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2006 Teoretycznie laserowa 750F tez dobrze sobie radzi na SteeL QcK+ ;] Tyle ze zabiera mi 1/3 biurka. ;]] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
L!z@rD Opublikowano 21 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2006 hehe no dzięki wezme Steela :razz: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bio Opublikowano 22 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2006 jak grałem na qck to było takie fajne uczucie "płynięcia" jakby w powietrzu... bardzo pozytywne uczucie :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gib Opublikowano 22 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2006 napisze to nie jako posiadacz eye'a ale normalny uzytkownik ;) przeciez to szmaty,kawałek materialu o podbnej wielkosci wiec jak cos moze byc lepsze od czegos ?? tak wiec : nie widac roznicy to po co 'przeplacac' (tak wiem to roznica kilku złotych a nie nastu/dziesieciu ,ale zawsze na jakies tam piwka sie ostanie ;) ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grimlock Opublikowano 23 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2006 (edytowane) Dlaczego warto przepłacać: http://twojepc.pl/artykuly.php?id=profesjo...kladki&strona=4 Eyepad jednocześnie lepiej przylega do powierzchni niż QcK, co ma istotne znaczenie. "Kucyk" ma jednak tendencje do nieznacznego przesuwania się po blacie. Nie mówcie mi, że to wina biurka - inne podkładki radzą sobie z tym lepiej. Tarcie, które towarzyszy wiadomym czynnościom, jest uciążliwe. Zaryzykuję stwierdzenie, że w tej kwestii Eyepad nie różni się zbytnio od hipermarketowych rozwiązań (stąd producent akcentuje fakt, że Eyepady są trwalsze od tanich rozwiązań, co w istocie jest prawdą, ale cóż z tego - psi jego obowiązek za taką cenę). Jeśli ktoś szuka podkładki z dobrym ślizgiem, lepiej niech omija Eyepada z daleka.Everglide Ricochet - ta podkładka ciągle mnie zaskakuje :wink: Steelpad QcK i QcK Mini, które mam - to właśnie pod nie kupuję myszki, a nie podkładki do myszek :D Nie zamienię ich na żadne inne, no chyba, że się poprzecierają ze starości to i tak jeszcze raz kupię kucyka. Steelpad 5L jest super i na dodatek szmacianka, ale cena jak dla mnie drastyczna :/ Edytowane 23 Maja 2006 przez Grimlock Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
theGamer Opublikowano 23 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2006 Polecam Eyepad'a mam na nim Logitech Mx310 i jak mam go pół roku to jeszczenie zdzarzyło mi ise aby sie przesunoł,korz troche przyciaga wkoncu to szmacianka ale jak za te pieniadze to dobry zakup. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gib Opublikowano 23 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2006 Dlaczego warto przepłacać: http://twojepc.pl/artykuly.php?id=profesjo...kladki&strona=4 Everglide Ricochet - ta podkładka ciągle mnie zaskakuje :wink: Steelpad QcK i QcK Mini, które mam - to właśnie pod nie kupuję myszki, a nie podkładki do myszek :D Nie zamienię ich na żadne inne, no chyba, że się poprzecierają ze starości to i tak jeszcze raz kupię kucyka. Steelpad 5L jest super i na dodatek szmacianka, ale cena jak dla mnie drastyczna :/ wiesz test testem 'poprzesuwali' myszka pare raze i skad biorą info nt. tego ,ze jakosciowo nie rozni sie zbytnio od podkladek z supermarketu ?Gdyby faktycznie tak było to mysle,ze nikt by na tym nie grał ,a z tego co widze w profilach na gamingowych sajtach duzo osob korzysta z eye'a ... autor testu mysle,ze nie potrzebnie "zaryzykował stwierdzenie"... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spieq Opublikowano 24 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2006 Tak, tak, poprzesuwali... Oczywiście, ech, ręce opadają. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gib Opublikowano 24 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2006 (edytowane) no wlasnie jak czytam takie rzeczy to mi rece opadają ...nie wiem naprawde o co tobie lub twoim redakcyjnym kolegom chodziło kiedy to stwierdziliscie ,ze eye ma kiepski poslizg .Nie pisał bym tego gdybym rowniez nie miał porównania w/w pada do innych paru podkładek ,ale ok - widocznie mamy inne spojrzenie na 'swiat' padów. nie twierdze,ze robicie zle recki ale powiedzmy ,ze 'zabolała' mnie tak drastyczna ocena eye'a ... Edytowane 24 Maja 2006 przez gib Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pho Opublikowano 24 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2006 Dobra podłączę się do pytania mam myszkę A4Tech X-710 i chce zakupić podkładkę pod nią myślę nad czymś takim: SteelPad QcK czy może coś innego w cenie do 50zł?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
L!z@rD Opublikowano 24 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2006 (edytowane) No dobra przekonaliscie mnie biore Steela Qcka pewnie mini bo mam mało miejsca ale jakie scizgacze wziąsć skatezy wystarcza ?????aktualnie mam te fabryczne Logitecha i jeszcze jedno pytanie czy zakąłdajac noew slizgacze musze odklejac te fabryczne czy nie ?????????????/ Edytowane 24 Maja 2006 przez L!z@rD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gib Opublikowano 24 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2006 ale chodzi ci te skejtsy typu aimtape czyli taka tasma do naklejenia ? jesli tak to to na firmówki ,co do miceskatezów to tam na h4g zalecaja odklejenie firmowych i na ich miejsce przykleic chociaz tak czy siak bedzie działac... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grimlock Opublikowano 24 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2006 Dobra podłączę się do pytania mam myszkę A4Tech X-710 i chce zakupić podkładkę pod nią myślę nad czymś takim: SteelPad QcK czy może coś innego w cenie do 50zł?? Tu jest za 39,99 zł :wink: http://www.cooling.pl/product_info.php?cPa...products_id=704 Jeśli na G5 + QcK ludzie nie narzekają (z wyjątkiem Razer Copperhead), to jest szansa, że i A4 Tech sobie z nią poradzi :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pho Opublikowano 24 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2006 Tu jest za 39,99 zł :wink: http://www.cooling.pl/product_info.php?cPa...products_id=704 Jeśli na G5 + QcK ludzie nie narzekają (z wyjątkiem Razer Copperhead), to jest szansa, że i A4 Tech sobie z nią poradzi :) THX, wezmę ją w najbliższym czasie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adi_em Opublikowano 27 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2006 A jaką podkładke byśce polecali do optycznej A4tech SWOP 80??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
theGamer Opublikowano 27 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2006 A ile chcesz przeznaczyc na podładke :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adi_em Opublikowano 27 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2006 Narazie zbieram opinie. Potem ewentualnie wezme pod uwage koszty kołując kase na daną podkładke. Także czekam na porady co by tu łyknąć do A4 SWOP-80. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 27 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2006 Gladki blat i jakies slizgacze z teflonu ;]]] Low sens - qck+, medium - qck, high - mini ;] Chyba ze lubisz bardziej plastik to wtedy 5L Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
99tomcat Opublikowano 27 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2006 ja mam od niedawna do swopa-80 szmacianke z logiem suna i jeste ok-na poczatku po śliskiej podkładce było sie trudno przestawić ale lekko sie "ubiła" i jest ok... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bio Opublikowano 2 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2006 a ja mam pytanie ;p gdzie w okolicy zabrza można kupić "kucyka" ? Bo jakoś jazda na Ligotę do 4max mnie nie cieszy a w Pro Line są wszystkie zarezerwowane Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beriam Opublikowano 22 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2006 (edytowane) http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=110717983 Polecam ! Używam Logitech MX 510 Edytowane 22 Czerwca 2006 przez beriam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaszaWspraju Opublikowano 22 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2006 (edytowane) Gladki blat i jakies slizgacze z teflonu ;]]] Low sens - qck+, medium - qck, high - mini ;] Chyba ze lubisz bardziej plastik to wtedy 5L 5L ma palstik ale na nim myszka sie nie porusza ( ma on za zadanie usztwywnic pada), a mysz porusza sie po czesci materialowej. ( taka platikowa szmacianka) Edytowane 22 Czerwca 2006 przez KaszaWspraju Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 23 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2006 Ja mam mniej więcej coś takiego: http://www.im-press.co.uk/index.html?http:.../britemat.shtml Na mojej jest burza i drzewo, w które trafia piorun. Całość jest plastikowa. Wg zapewnień producenta "niezniszczalna w przypadku normalnego użytkowania". Po 2 latach nie wygląda już jednak rewelacyjnie. Na zimę trzeba będzie poszukać czegoś nowego. Także coś plastikowego - szmaciaki do mnie nie przemawiają. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin255A Opublikowano 23 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2006 po co wam te podkładki ja mam logitech bd 58 i śmiga po biurku bez podkładki i jest git. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FoX 13 Opublikowano 30 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2006 No to ja też mam problem... Mam od dziś Logitech MX1000 i jakoś tak... dziwnie się z nią czuje. Tzn. wcześniejsza myszka była lżejsza i nie miała pod spodem tych stopek, które tak hamowały.. no i tutaj mam takie cuś, przez co trudniej mi się porusza po blacie. jaką podkładkie polecacie ? ew. może nakleić coś gladkiego na te stopki ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 30 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2006 Udzieliłem ci już odpowiedzi- co innego chciałbyś użyć, niż teflonowe ślizgi? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...