boratsc Opublikowano 19 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2006 (edytowane) Mam dość ciekawą przypadłość a mianowicie mam chello i gdy próbuje wejść na strone yum.pl wywala mi sie komunikat "Firefox nie może odnaleźć serwera www.yum.pl.". Tak samo inni kumple z chello. Na tym serwerze mam stronke i nie moge sie do niej dostać. Nic moze w tym dziwnego gdyby nie fakt że kumple którzy chello nie mają wchodzą bezproblemowo !! :mur: :blink: próbowałem wchodzić przez proxy (żeby ip zmienić) i dalej tak samo. Widzieliście kiedys podobne przypadki ?? Z czym to może być związane ?? Aha ftp mi spokojnie działa, wbija bezproblemowo... Edytowane 19 Maja 2006 przez iqmax Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mafia35 Opublikowano 19 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2006 Raczej Ci nie pomoge tylko napisze ze mi ta stronka dziala bez problemow, a tez mam chello :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lechu1777 Opublikowano 19 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2006 Ja mam SDI i stronka wchodzi biegusiem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Luk3 Opublikowano 19 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2006 na neozdradzie też ok :] dzwoń do nich ( chello) co sie bedziesz... :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boratsc Opublikowano 20 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2006 Temat załatwiony (mafia35 jak wchodziłeś to stronka już działała) Wina była oczywiście po stronie chello, zadzwoniłem do nich, opierniczyłem i po 30min stronka już działała :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...