kbzium Opublikowano 19 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2006 Mam taki dziwny problem. Gram sobei w MW gram, a po przejechaniu wyścigu pokazuje się to okienko ze zdjęciem wozu i śr. prędoscią. Daję kontynuuj. Wtedy dźwięk się zacina na tym pstruku i po 4 sekundach widzę pulpit. mam dx9.0c i sterowniki ATI catalyst 5.10 nigdy się tak nie działo. aha. używam ati tray tools i mam na auto overclocking. Arty odpadają bo ich po prostu nie ma. Poza tym dlaczego właśnie po wygraniu wyścigu? pamięć ram też jest wporzo. NIe przetaktowałem jej ostatnio (jakieś 3 miechy) a wszystkie testy przechodzi znakomicie.) co jest przyczyną? p.s. Przy odpalaniu niektórych gier pojawia się błąd. Uruchomienie tej aplikacji nie powiodło się, ponieważ nie znaleziono MSVCP71.DLL. Ponowne zainstalowanie aplikacji może naprawić ten problem. Było też tak w innej grze i zainstalowałem dx z płyty (najnowszy) i zaczęła działać (przedtem też był taki komunikat). Ale jak zainstalowałem tego dx to zaś mw się wyłączał. Zainstalowalem więc z powrotem dx9.0c z plyty eksperta. Teraz się mw wyłącza, tak jak opisywałem powyżej (tak jak na tamtym dx ie) a ta gra co wyskakiwał błąd działa normalnie. Zaś następna gra którą zainstalowałem (LA rush) też tworzy taki błąd: Uruchomienie tej aplikacji nie powiodło się, ponieważ nie znaleziono MSVCP71.DLL. co jest grane??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 20 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2006 wszystko przez to, ze masz dx z plyty KŚ ;] nie moglem wytrzymać :) . a teraz na poważnie. Odkręć cały sprzęt, kartę graficzną też i spróbuj ponownie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 21 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2006 znajdz ten plik dll na google i wrzuc do windowsa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PR23M0 Opublikowano 21 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2006 po takiej żąglerce dxami to chyba format by sie przydał :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...