Skocz do zawartości
kbzium

Granie I Błąd

Rekomendowane odpowiedzi

Mam taki dziwny problem. Gram sobei w MW gram, a po przejechaniu wyścigu pokazuje się to okienko ze zdjęciem wozu i śr. prędoscią. Daję kontynuuj. Wtedy dźwięk się zacina na tym pstruku i po 4 sekundach widzę pulpit.

mam dx9.0c i sterowniki ATI catalyst 5.10

nigdy się tak nie działo.

aha. używam ati tray tools i mam na auto overclocking. Arty odpadają bo ich po prostu nie ma. Poza tym dlaczego właśnie po wygraniu wyścigu?

pamięć ram też jest wporzo. NIe przetaktowałem jej ostatnio (jakieś 3 miechy) a wszystkie testy przechodzi znakomicie.)

co jest przyczyną?

p.s. Przy odpalaniu niektórych gier pojawia się błąd. Uruchomienie tej aplikacji nie powiodło się, ponieważ nie znaleziono MSVCP71.DLL. Ponowne zainstalowanie aplikacji może naprawić ten problem. Było też tak w innej grze i zainstalowałem dx z płyty (najnowszy) i zaczęła działać (przedtem też był taki komunikat). Ale jak zainstalowałem tego dx to zaś mw się wyłączał. Zainstalowalem więc z powrotem dx9.0c z plyty eksperta. Teraz się mw wyłącza, tak jak opisywałem powyżej (tak jak na tamtym dx ie) a ta gra co wyskakiwał błąd działa normalnie. Zaś następna gra którą zainstalowałem (LA rush) też tworzy taki błąd: Uruchomienie tej aplikacji nie powiodło się, ponieważ nie znaleziono MSVCP71.DLL.

co jest grane???

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi