Rosio Opublikowano 21 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2003 otoz pare dni temu nabylem bude da 01 bd i w komplecie srubek jest dolaczone jakies metalowe kolko o srednicy jakies 3cm i w kolorze budy 8O do czego to? BTW szkoda ze nia ma instrukacji do tej budy :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elh Opublikowano 21 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2003 hyh, rozumiem, ze to zbyt male, zeby mialo cokolwiek do czynienia z wiatrakami 80mm? moze to obejma na kable te od diodek albo od zasilacza? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 21 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2003 Albo coś się urwało podczas transportu :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 22 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2003 ... jest dolaczone jakies metalowe kolko o srednicy jakies 3cm i w kolorze budy 8O do czego to?... a nie jest to przypadkiem to koleczko (opaska z czegos tam - nie pamietam nazwy) ktore zakladasz na kable :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rosio Opublikowano 22 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2003 ... jest dolaczone jakies metalowe kolko o srednicy jakies 3cm i w kolorze budy 8O do czego to?... a nie jest to przypadkiem to koleczko (opaska z czegos tam - nie pamietam nazwy) ktore zakladasz na kable :?: hmm, nie wiem, ale na jakie kable i w ktorym miejscu? :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 23 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2003 ... hmm, nie wiem, ale na jakie kable i w ktorym miejscu? :?: jak chcesz miec pewnosc to zapytaj Holmana lub innego posiadacza Chiefteca - ja niestety nie posiadam takiej budy a i tak zbieram na ANTEC'a :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
L.Asten Opublikowano 23 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2003 hmm, nie wiem, ale na jakie kable i w ktorym miejscu? :?: hmm, chodzi zapewne o taki ferrytowy pierścień zakładany na kable wychodzące od przednich diod, przycisków reset, start - podłączanych do płyty na piny..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grimlock Opublikowano 23 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2003 hmm, nie wiem, ale na jakie kable i w ktorym miejscu? :?: hmm, chodzi zapewne o taki ferrytowy pierścień zakładany na kable wychodzące od przednich diod, przycisków reset, start - podłączanych do płyty na piny..... Mam taki w Enlight'cie, metalowy trochę namagnesowany. Kable i tak spiąłem powlekanym drucikiem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rosio Opublikowano 23 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2003 hmm, nie wiem, ale na jakie kable i w ktorym miejscu? :?: hmm, chodzi zapewne o taki ferrytowy pierścień zakładany na kable wychodzące od przednich diod, przycisków reset, start - podłączanych do płyty na piny..... tak to jest taki wlasnie pierscien koloru budy ale jest jakies specjalnie miejsce w budzie na umiejscownienie jego (wiem terz ze na kable ale w ktorym miejscu) BTW sorki ze pytam o takie szczegoly ale ostatnio jeste w pracy do pozna i nie mam za bardzo czasy na grzebanie w kompie :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
L.Asten Opublikowano 23 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2003 tak to jest taki wlasnie pierscien koloru budy ale jest jakies specjalnie miejsce w budzie na umiejscownienie jego (wiem terz ze na kable ale w ktorym miejscu) BTW sorki ze pytam o takie szczegoly ale ostatnio jeste w pracy do pozna i nie mam za bardzo czasy na grzebanie w kompie :( hmm, nie mam takiej budy(dopiero zbieram :)), więc dokładnie nie mogę Ci powiedzieć, ale zapewne wystarczy go tylko przeciągnąć(i zapętlić by nie latał) przez kabelki i niech sobie wisi :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...