cegi Opublikowano 19 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2006 Witam Wszystkich:) Bardzo długo się opserwuję to forum i juz mam kilka typów jesli chodzi o lapka... poweidzcie mi (zwlaszcza Ci którzy uzytkuja te lapki) który bedzie lepszy HP NX 6125 czy TOSHIBA Satellite A100-528 już mówie że dysk 40/60/80 mb nie gra dla mnie wiekszej roli i moze byc 40... interesuje mnie grafa - nie wiem czy to prawda ale pisaliscie ze HP (ten wymieniony) pomimo ze ma napisane x300 to ma x200 i jaka to dla mnie jest różnica?? bo Tosiba tez na x200... poza tym procek... tutaj to juz kompletnie jestem blady - jeden ma 1.8 - mobile a 2 ma 1.6 czy dla mnie to bedzie jakies wieksze znaczenie mialo ?? i jak to sime ma do rzeczewistej działalnosci ?? ponoc 1.6 to odpowiednik 3.06 a w takim razie 1.8 ?? jak to siem ma do programow (gier) mających system wykrywania sprzętu?? i jeszcze jesli chodzi o gry to już mówię, że ja nie odpalam raczej nic większego jak Heroes 3 natomiast mój braciszek to juz inna sprawa - on to będzie traktowal jako stacjonarke (gdy będę siedzial z lapkiem w domu a nie w pracy) i napewno bedzie instalowal gry.... i wiem ze cos takiego jak WoW działa na HP ale czy na Toshibie ?? stawiał ktoś tam jakieś gry?? teraz jeszcze jedno - czy matryca TruBrite ma dla mnie wieksze znaczenie ? jak to się ma do działania lapka przy swietle słonecznym?? czy lepiej wziąć 15" czy 15.4" bo tutaj też nie bardzo wiem... ewentualnie możecie mi pdrzucać jakieś tematy o innych lapkach ale plz nie więcej jak 3k chociaż ten temat już czytalem na tym forum ;) za jakiekolwiek odp dziękuję. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baxxxio Opublikowano 19 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2006 To ja jeszcze dodam do siebie zeby kolega sprawdzil organoleptycznie jakie sa jego preferencje jesli chodzi notebooka ... chyba ze jak szuka dziewczyny to tez pyta sie kolegow jak ma wygladac :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adalb1 Opublikowano 20 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2006 (edytowane) Po co te złośliwości ... moze sam masz taki kompleks ? Edytowane 20 Maja 2006 przez adalb1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cegi Opublikowano 20 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2006 To ja jeszcze dodam do siebie zeby kolega sprawdzil organoleptycznie jakie sa jego preferencje jesli chodzi notebooka ... chyba ze jak szuka dziewczyny to tez pyta sie kolegow jak ma wygladac :lol:ja na takich jak ona nie zwracam uwagi... blyskotliwosc tago jegomoscia jest poprostu porazajaca... ale nie wazne... specjalnie sie pytam o te2 modele ob zadne inne mnie nie interesza juz... wiec jak ktos niema nic ciekawego do powiedzenia niech sie nie wypowiada... ja poczekam na tych co maja jakies doswiadczenie z tymi lapkami... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baxxxio Opublikowano 20 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2006 (edytowane) Po co te złośliwości Niestety post kolegi ktory odpisal pierwszy zniknal gdzies w przestworzach wiec pewnie sie nie dowiesz do czego pilem ;) Adalb1 w takim razie odpowiedz co jest lepsze matryca truBrite od matowej czy 4:3 vs panorama ? Przy okazji mozna spytac o wyzszosc swiat Bozego narodzenia nad wielkanoca i wlasnie czy ladniejsze sa blondynki czy brunetki :lol: Kolega chyba nie przegladnal zbbyt dobrze forum bo czesto poruszne sa kwestie roznic w matrycach... zreszta w graficznych kartach tez. Edytowane 20 Maja 2006 przez baxxxio Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adalb1 Opublikowano 20 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2006 Ja zawsze wolałem święta Bożego Narodzenia ponieważ dostawałem prezenty.Oba laptopy nie nadają się do gier.Matryca jest kwestią gustu.Ja wybrałbym Toshibę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...