Gość Antar1us Opublikowano 19 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2006 (edytowane) Firma Siemens we wspolpracy z BenQ Corporation wprowadzila na rynek kilka ciekawych modeli telefonow. Charakteryzuja sie one ciekawym i nowatorskim designem, wysokiej jakosci materialami uzytymi w produkcji, a takze wszystkimi mozliwymi standardami w telefonach komorkowych: bluetooth, aparat cyfrowy, gprs... Najnowsze modele: EF91 S81 EF51 Telefony BenQ - Siemens posiadaja najnowsza aplikacje: News2Mobile, dzieki ktorej mozemy polaczyc sie z najwiekszymi stacjami informacyjnymi, takimi jak: CNN, BBC, a nawet Reuters. Edytowane 19 Maja 2006 przez Antar1us Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 19 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2006 Nie jestem jakoś pozytywnie nastawiony, czas pokaze :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boratsc Opublikowano 20 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2006 Fajny jest ten ef91 (aparat 3,2MPx) ( http://www.gsmarena.com/benq_siemens_ef91-1437.php ) szkoda tylko że z klapką. Ja tam raczej jestem pozytywanie nastawiony bo siemens zaczoł sie sypać a a ta fuzja była raczej nieunikniona Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...