Liquid Opublikowano 26 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2002 Powiedzcie jakie są najlepsze Detonatory do Prolink GF2MX@215/180 Narazie mam 29.41, ale nie wiem czy na innych nie była by wydajniejsza. A tak pozatym niech mi ktoś powie dlaczego podczas grania tekstury mi skaczą i widać takie rozmazania? Dodam że karta chodząc na ustawieniach fabrycznych tj.175/166 też robiła mi takie rzeczy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas Opublikowano 26 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2002 Zainstaluj 7.58. Pod MX-em sa najszybsze. Moze i sa dosc stare, ale ich wydajnosc jest na prawde duza. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pako_kinG Opublikowano 26 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2002 :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas Opublikowano 26 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2002 Jak nie wiesz to TU masz porownania i sam wybierzesz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrz3j Opublikowano 27 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2002 Przy m64 stosowałem (testowałem wiele) najlepsze okazały się 12.90, teraz mam CLAPa i najlepsze to 23.11 (12.90 tez sa niezłe) ... dobre tez sa niektóre z serii 6.xx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 30 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2002 Jak nie wiesz to TU masz porownania i sam wybierzesz. Wydaje mi sie ? , albo 16.30 najlepiej wyszly ? 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snooze Opublikowano 30 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2002 trza looknac te 16.30 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nessay Opublikowano 1 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2002 Bierzesz 3D MArkt i testujesz pare sterownikow (fabryczny) i te ktore były zachwalane oraz te najnowsze i patrzysz ktore sa wydajniejsze. Proste nie?? Ale na moim sprzęcie chodzą 23.11 i jak narazie są The Best. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek Opublikowano 5 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2002 mnie z tymi 16.30 obnizyly sie wyniki np mam gf2mx najlepiej mam z 23.11 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas Opublikowano 5 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2002 Pod GF2 MX detonatory XP sie nie nadaja. Naljepiej wypadaja za to wersje od 6.18 do 12.90, za wyjatkiem 7.17 i nizszych siodemek. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek Opublikowano 6 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2002 te 16.30 to u mnie kaszna prawdziwa znowu 23.11 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek Opublikowano 6 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2002 mam gf2mx i sadze ze juz nic lepszego nie bedzie niz to co mam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek Opublikowano 6 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2002 zastanawiam sie czy jest jak roznica w jakosci obrazu pomiedzy detkami i co by sie stalo gdybym zainstalowal steronilki od innego producenta (mam no name i chodzi mi o jakis winfast itd.) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 6 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2002 W sumie to u mnie najlepiej jak na razie chodza D 28,32 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...