ukulele2 Opublikowano 21 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2003 Przy wylaczaniu kompa taki oto mesidz mi wyskakuje "...ZAMALO PAMIECI WIRTUALNEJ...". Mam gg nortona security i antywirusa i to na tyle w pasku. Nie wiem o co biega . HELP Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 21 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2003 Jak to o co? Masz za mało pamięci wirtualnej :wink: Czyli musisz ją zwiększyć a jak to zależy od systemu napisz jaki. Generalnie Mój Komputer -->Właściwości -->(teraz dla xp)Zaawansowane -->Wydajność --> tam musisz ustawić najlepiej 1,5 - 2x RAM (ilość pamieci RAM) ew. ustaw zarządzanie przez Windows. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ukulele2 Opublikowano 21 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2003 Jade na łindozie XP profesional Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 21 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2003 Z tego co ja wiem to ilość pamięci wirtualnej powinna być 3xilość ramu. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ukulele2 Opublikowano 21 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2003 Mnozylem ja kiedys ale to tez zadnych rezultatow nie dalo wiec spowrotem ustawilem aby windows sam zarzadzal Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 21 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2003 daj min i max na 2,5x ilosc ( lub 3x ilosc ramu) ramu i powinno stykac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phil Opublikowano 21 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2003 a masz miejsce na hdd ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ukulele2 Opublikowano 21 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2003 mam 256mb ramu jezeli pomnoze go razy 2 to mi minimum wychodzi 512 to jak sie dowiedziec ile bedzie maximum ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 21 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2003 MIN i MAX ustawiasz TAKIE SAME!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ukulele2 Opublikowano 21 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2003 Bo na stronie mikrosoftu tam pisze ze min (mam 256 ram) x1,5 a max x3 wiec u mnie by wychodzilo min 384 i max 1152 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 21 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2003 Ustawiaj min i max tak samo . Jak bedzies M$ sluchala to bedziesz to .......( wpisac jakies kompletne bradnie) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irnlng Opublikowano 22 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2003 myslicie, ze przy 512mb ramu mozna wylaczyc w ogole plik wymiany? mam teraz ustawiony na 256mb, jakas gra sie nie chciala wlaczyc bez tego, ale tak to nie mialem wcale i bylo chyba tak samo wolno :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 22 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2003 IMHO przy 512 swapik na 256mb ( to i tak nic na Hdd) i styka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...