luki2 Opublikowano 19 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2006 (edytowane) Witam, chce kupic jakies w miare dobre(no niech bedzie gownianie bo zaraz sie ktos przyczepi, ze za ta cene dobrych nie ma) sluchawki koniecznie z mikrofonem do 120zł. Upatrzylem Creativy hs-600, ale czy to najlepszy wybor za ta cene?? Z gory uprzedzam, zebyscie odpuscili sobie sluchawki za 500 czy 600zł bo mnie po prostu na takie nie stac. Pozdrawiam i prosze o opinie. Edytowane 19 Maja 2006 przez luki2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
insektcc Opublikowano 19 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2006 Ja podpowiem tyle zeby nie odrzucac odrazu propozycji za wiecej kasy, tylko poprostu rogladnac sie za takowym urzywanym sprzetem. Ja kupilem roczne v500 za 52 zł i to chyba najlepszy zakup w moim zyciu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luki2 Opublikowano 19 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2006 Za 52zł jak nowe kosztuja ponad 300zł?? Pozatym musza byc z mikrofonem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snipi Opublikowano 21 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2006 Ja kupilem a 90 za 99 i jestem zadowlony bardzo m,owei ze sie psuaj ale ja o swoje dbam mam taki hubik emdiatecha wiec kabel nie jest za kompem wiec looz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luki2 Opublikowano 21 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2006 Zamowilem juz hs-600. Mozesz powiedziec o jaki hubik ci chodzi?? Czyby o cos dzieki czemu kabel sie nie placze?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł666 Opublikowano 22 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2006 Zamowilem juz hs-600. Mozesz powiedziec o jaki hubik ci chodzi?? Czyby o cos dzieki czemu kabel sie nie placze?? Pewnie chodzi o cosik takiego >>>click<<< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luki2 Opublikowano 22 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2006 Odebralem wlasnie creativki i spisuja sie wysmienicie. Za ta cene(110zł) raczej nic lepszego nie ma. Temacik do zamkniecia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ste3an Opublikowano 26 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2006 lubie takie teksty w stylu nie ma nic lepszego cana jakosc nie do pobicia i tak dalej tylko w audio to sie nie sprawdza kazde urzadzenie inaczej brzmi... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luki2 Opublikowano 26 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2006 (edytowane) lubie takie teksty w stylu nie ma nic lepszego cana jakosc nie do pobicia i tak dalej tylko w audio to sie nie sprawdza kazde urzadzenie inaczej brzmi... Chyba napisalem, ze za ta cene??!! Jak mi dasz 500zł na sluchawki to mozemy gadac ok?? :angry: Edytowane 26 Maja 2006 przez luki2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krawcu Opublikowano 26 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2006 A może dobrym pomysłem będą słuchawki Icemate Siberia ? Sam się nad takimi zastanawiam, na h4g.pl są już za 180 zł. Miał ktoś może doświadczenia z nimi ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luki2 Opublikowano 26 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2006 A może dobrym pomysłem będą słuchawki Icemate Siberia ? Sam się nad takimi zastanawiam, na h4g.pl są już za 180 zł. Miał ktoś może doświadczenia z nimi ? tutaj test. Ogolnie dla mnie za drogie i bezsensowny pomysl na montaz mikrofonu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoGo Opublikowano 18 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2006 Ja bym celował w Sennheiser, marka jest marką a nie jakieś [ciach!]iane creativy. Za 180zł można już dostać coś porządnego. http://www.sennheisercommunications.com/ep...NT05_Pro-Gaming Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 27 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2006 A ja tradycyjnie zaproponuje Koss CS-100. Bardzo dobre sluchawki w rozsadnej cenie (ok. 100zl). Maja dobry mikrofon i bardzo ladnie graja, choc troche podbarwiaja basy (mi to akurat nie przeszkadza, wrecz przeciwnie, lubie troche bardziej podkreslony bas), bardzo dlugi kabel: http://www.koss.com/koss/kossweb.nsf/p?openform&pc^mm^CS100 Do minusow mozna zaliczyc brak regulacji glosnosci na kablu i moze troche maly zakres regulacji polozenia mikrofonu - najnizej jak mozna go opuscic to mniej wiecej na wysokosc brody. Na poczatku wydawaly mi sie tez strasznie ciasne, ale ustawilem sobie palak jak trzeba i juz nie przeszkadza. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...