Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

chce kupic jakies w miare dobre(no niech bedzie gownianie bo zaraz sie ktos przyczepi, ze za ta cene dobrych nie ma) sluchawki koniecznie z mikrofonem do 120zł. Upatrzylem Creativy hs-600, ale czy to najlepszy wybor za ta cene?? Z gory uprzedzam, zebyscie odpuscili sobie sluchawki za 500 czy 600zł bo mnie po prostu na takie nie stac. Pozdrawiam i prosze o opinie.

Edytowane przez luki2

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

lubie takie teksty w stylu nie ma nic lepszego cana jakosc nie do pobicia i tak dalej tylko w audio to sie nie sprawdza kazde urzadzenie inaczej brzmi...

Chyba napisalem, ze za ta cene??!!

Jak mi dasz 500zł na sluchawki to mozemy gadac ok?? :angry:

Edytowane przez luki2

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ja tradycyjnie zaproponuje Koss CS-100. Bardzo dobre sluchawki w rozsadnej cenie (ok. 100zl).

Maja dobry mikrofon i bardzo ladnie graja, choc troche podbarwiaja basy (mi to akurat nie przeszkadza, wrecz przeciwnie, lubie troche bardziej podkreslony bas), bardzo dlugi kabel: http://www.koss.com/koss/kossweb.nsf/p?openform&pc^mm^CS100

Do minusow mozna zaliczyc brak regulacji glosnosci na kablu i moze troche maly zakres regulacji polozenia mikrofonu - najnizej jak mozna go opuscic to mniej wiecej na wysokosc brody. Na poczatku wydawaly mi sie tez strasznie ciasne, ale ustawilem sobie palak jak trzeba i juz nie przeszkadza.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi