Skocz do zawartości
CeglA

Dzwiny problem z EPOXem 8RDA

Rekomendowane odpowiedzi

hehe to widze, ze musisz jeszcze ojca troche podszkolic co do hardware'u i cen :) Albo lepiej nie... ;)

Oj może lepiej nie ;) Jest dobrze jak jest i nie trza psuć, hyhy :P Jak zmienie mobo + ddr'ki to jeszcze mi tylko grafika zostanie "niedzisiejsza" bo mojego SB 128PCI nie oddam nikomu :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hehe to widze, ze musisz jeszcze ojca troche podszkolic co do hardware'u i cen :) Albo lepiej nie... ;)

Oj może lepiej nie ;) Jest dobrze jak jest i nie trza psuć, hyhy :P Jak zmienie mobo + ddr'ki to jeszcze mi tylko grafika zostanie "niedzisiejsza" bo mojego SB 128PCI nie oddam nikomu :)
Lisek mam lepszy pomysl ... ja ci dam 8KHA i doplace ,,, a ty dasz mi 8K3A :))) przecie ojcu i tak do netu styknie ... reszta na priva ... PS. masz A+ czy A

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a ja am do was takie pytanie

mam plyte bez plusa

i mam do tego 256 400 seitec

pamiatki powinny chodzic na takiej cestotliwosci

ale co ciekawe nawet na 166 windows sie nie che zaisntalowac

czemu ?????

Pisalem juz na temat Seitec 400.Zakupilem swojego czasu dwie kostki 256 MB.Jedna chodzila 187MHz na max.Timingach Abita(ok.2800/2600 w Sandrze...dawno bylo nie pamietam),druga nie odpalala nawet na 166 na takich ustawieniach.Kupowane byly razem z jednego rzutu,oczywiscie identyczne.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...