KaT Opublikowano 22 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2003 A za ile ojcu opchniesz? :lol:No za EPoX'a 8RDA+ i 2x 256MB DDR333 :wink: hehe to widze, ze musisz jeszcze ojca troche podszkolic co do hardware'u i cen :) Albo lepiej nie... ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 22 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2003 hehe to widze, ze musisz jeszcze ojca troche podszkolic co do hardware'u i cen :) Albo lepiej nie... ;)Oj może lepiej nie ;) Jest dobrze jak jest i nie trza psuć, hyhy :P Jak zmienie mobo + ddr'ki to jeszcze mi tylko grafika zostanie "niedzisiejsza" bo mojego SB 128PCI nie oddam nikomu :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 22 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2003 Lisku, a czemu nie zminisz sobie karty dziwkowej na jakąś lepszą?? Nie zależy Ci na jakości dźwięku?? ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
erio Opublikowano 22 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2003 hehe to widze, ze musisz jeszcze ojca troche podszkolic co do hardware'u i cen :) Albo lepiej nie... ;)Oj może lepiej nie ;) Jest dobrze jak jest i nie trza psuć, hyhy :P Jak zmienie mobo + ddr'ki to jeszcze mi tylko grafika zostanie "niedzisiejsza" bo mojego SB 128PCI nie oddam nikomu :)Lisek mam lepszy pomysl ... ja ci dam 8KHA i doplace ,,, a ty dasz mi 8K3A :))) przecie ojcu i tak do netu styknie ... reszta na priva ... PS. masz A+ czy A Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grolshek Opublikowano 23 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2003 a ja am do was takie pytanie mam plyte bez plusa i mam do tego 256 400 seitec pamiatki powinny chodzic na takiej cestotliwosci ale co ciekawe nawet na 166 windows sie nie che zaisntalowac czemu ????? Pisalem juz na temat Seitec 400.Zakupilem swojego czasu dwie kostki 256 MB.Jedna chodzila 187MHz na max.Timingach Abita(ok.2800/2600 w Sandrze...dawno bylo nie pamietam),druga nie odpalala nawet na 166 na takich ustawieniach.Kupowane byly razem z jednego rzutu,oczywiscie identyczne. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...