RONIN3579 Opublikowano 20 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2006 Elo, nie wiecie może jak zrobic ten plik? Chodzi mi o to, żeby mogłem zrobić eboka na fona, a on ma właśnie taką końcówke :/ Jakiś program co przetważa ext na *.jar ? Z góry thx. Pozdr. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bellum Opublikowano 20 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2006 (edytowane) Jakiś program co przetważa ext na *.jar ? .jar to jest rozszerzenie określające archiwum, można je utworzyć przy pomocy np: WinRAR zajrzyj TU Edytowane 20 Maja 2006 przez Zawadaki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RONIN3579 Opublikowano 20 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2006 Ale mi chodzi o to, żeby mogłem to zapisac w tym rozszeżeniu... np. gra do fona ma to rozszeżenie, tak samo ebok... a ja potzrebuje eboka zrobić :) Pozdr. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bellum Opublikowano 20 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2006 Ale mi chodzi o to, żeby mogłem to zapisac w tym rozszeżeniu... np. gra do fona ma to rozszeżenie, tak samo ebok... a ja potzrebuje eboka zrobić :) Pozdr. "gra do fona", chodzi tobie o aplet Javy do telefonu ? musisz mieć odpowiedni program do pisania aplikacji dla wirtualnej maszyny Java, zajrzyj na stronę Sun Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...