luki2 Opublikowano 20 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2006 (edytowane) Witam, otoz po prostu mikrofon nie chce mi dzialac :) . Uprzedzam, ze suwak glosnosci mam na maks., wyciszenie mam odznaczone, probowalem juz rozne opcje typu boost mic itd, ale nadal to samo co robic?? Mikrofon sprawdzony na 100% sprawny, jak robie testowanie sprzetu w zakladce "glos" to po chwili wywala mi nastepujace uwagi: Wystapil blad podczas instalacji programu DirectPlay Voice. Kod bledu 0x80004005 nastepnie po klikniecu na ok: System windows nie moze wykonac polecenia DpvSetup.exe, celu instalacji uzyj apletu Dodaj/Usun programy w Panelu sterowania.. Pozatym w panel sterowania we wlasciwosci: "dzwieki i urzadzenia audio", w zakladce "Glos" nie moge kliknac na wlasciwosci nagrywania dzwieku bo jest to nie podswietlone/niedostepne. Na forum szukalem i rozwiazania mojego problemu nie znalazlem. Edytowane 20 Maja 2006 przez luki2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...