lian-li Opublikowano 20 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2006 Witam Musze kupic monitor, bo niestety moj odszedł, a szkoda, dobry był (HP p1120) Przymierzam sie do zakupu NOKIA MULTIGRAPH 445XPro Czy mogłby mi ktos powiedziec cos na temat tego monitora ?? Bylabym zobowiazana ! pz. Marika Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aligator Opublikowano 29 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2006 (edytowane) Witam Przyłączam się do pytania Ja zastanawiam się czy kupic NOKIA MULTIGRAPH 445XPro czy 445XAV ? Oba sa 21calowe. Po padniciu 17-ki MIRO jade na 15' noname rozdz.1024x768 w 60Hz 8-( i mam go juz dosyć. Oprócz przegladania internetu często gram w BF2 i pomyslałem, że jak juz kupowac to moze lepiej od razu <span style='color: red;'>ORT: wziąść</span> duży, bo miejsce nie gra roli. Poradzcie co do tych Noki ? Edytowane 29 Maja 2006 przez aligator Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...