sansaba Opublikowano 20 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2006 (edytowane) Witam. Aparat po prostu przestał się włączać - nie porusza obiektywem :( Próbuje 3 razy ruszyć obiektywem i niestety wyskakuje komunikat "system error". Może pomoże upgrade firmware do wersji 1.3-mam już na dysku rozpakowaną, ale nie wiem co z tym plikiem .BIN zrobić... Ewentualnie może ktoś zna jakiś serwis w Łodzi, lub i nie który to szybko i sprawnie zrobi (orientacyjne koszta ~250 SERWIS NIKON, ~ 200 Inny Serwis - chętnie tańsze.) Z góry dzięki za pomoc... Pozdrawiam Edytowane 21 Maja 2006 przez sansaba Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
durczyn Opublikowano 7 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2006 Albo gwarancja, albo serwis NIKONA, albo nowy aparat, a jak sam chcesz go "zresetować, formatować czy podmienić oprogramowanie" to w sumie na stronie z której ściągnoles firmware powinna byći nstrukcja lub dzwoń do konsultanta nikona jak to zrobić. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mayk Opublikowano 14 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2006 miałem coś takiego ze swoim, objawy dokladnie takie same, wymienili moduł z obiektywem i narazie chula, ale jak sytuacja sie powtorzy, to go piardne o glazure i kupie coś innego, bo szczeze czyści mnie juz troszke ten cykacz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...