siebek Opublikowano 22 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2003 Chcialem podniesc FSB do 133MHz (teraz mam 100MHz), ale w BIOSie nie ma dzielnika AGP 1/2 (jest tylko 1/1 i 2/3). Mam BIOSa z 07.2000r. Moze wie ktos jak rozwiazac ten problem? Sciagnalem sobie nowsza wersje BIOSa, ale w historii upgradow BIOSa nie ma nic o tym dzielniku. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sewer Opublikowano 22 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2003 mam taka mobo. Fakt dzielnika 1/2 nie ma na AGp ale te 80pare MHZ jakos moje dotychczasowe karty graficzne znosily. :) Tobie sie wiesza czy po prostu pekasz ? :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 22 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2003 Riva TNT 2 powinna wytrzymac wiec nie pekaj:) Pytanie czy proc ci wstanie ??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrz3j Opublikowano 22 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2003 na fsb 133 ten proc na powietrznym ani na wodnym nie wstanie!!! Do tego potrzebny byłby ciekły azot .... JA z takiego procka max wycisnąłme na powietrznym 940 mhz i to nie do końca stabilnie, i uważam to za nieeezły rekord.. a wtedy fsb było ok 120 Mhz... 8) NA fsb 133 nie pójdzie.. to by było o 100 % więcej niż fabrycznie.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siebek Opublikowano 25 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2003 Chcialem zmienic procka na celerona 800MHz lub 900MHz ( one standardowo smigaja na FSB 100MHz) i podkrecic go troche. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mighn Taghor Opublikowano 25 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2003 Nie stanie się nic - ja mam BF-6 (prawie to samo) i przy 2/3 grafy chodzą nawet jak wykręce magistrale na 150... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...