...John Opublikowano 21 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2006 Mam taki problem. Potrzebuje zrobić jakieś odstawki do kolumn, ale nie żeby je podnieść, tylko żeby stały na podłodze. Problem plega na tym że jak się trochę podkręci basik to się przesuwają. Myślałem nad wytoczeniem jakiś podkładek w kształcie stożka ale jak zrobie takie ostre to będą dziurawić parkiet, a za tępe znowuż nic nie addzą. Może jakieś pomysły?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 21 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2006 hm moze jakaś guma antypoślizgowa ? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piter6576 Opublikowano 23 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2006 Przykręcić do podłogi albo przykleić :lol2: Tak poważnie, jakby kolce do tego przymocować to i tak by sie chyba przemieszczała :razz: ja podobny problem rozwiązałem stosując małe rzepy samoprzylepne. Z jednej strony przylepiłem do podłogi a z drugiej do kolumny. Jak potrzeba to można przenieść czy coś :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 23 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2006 wrzuc olowiu do srodka [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 24 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2006 wytnij sobie 4 kółeczka z gumy o gr. 4-5mm i przyklej do spodu głosnika, juz sie nie beda przesuwać, wystarczy troszku pomyśleć… Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek1313 Opublikowano 26 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2006 moim zdaniem w twoim przypadku lepsze byłyby kolce, niż jakieś gumowe podkładki. Ja posadowisz kolumny na metalowych kolcach powinien być lepszy basik. O parkiet się nie martw, podłożysz pod kolce jakieś monety. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...