Dopalacz Opublikowano 22 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2003 cze ludziska moze ktos mi pomoc jaka mam kupic plyte glowna do procesora pentium 3 733Mhz na socket 370 ????? oczywiscie plyta zeby byla dobra i niedroga mogw wydac 150 zeta narka z gory thx za pomoc Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andriu Opublikowano 22 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2003 Jesteś nowy, więc masz prawo, ale na przyszłość opcja SZUKAJ Tak swoją drogą proponuje Abita bx33t lub asusa cubx-c, o ile mi wiadomo to były najlepsze płyty na bxie pod p3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dopalacz Opublikowano 22 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2003 ja myslalem o kupnie abita bx133 raid !! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andriu Opublikowano 22 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2003 no właśnie mi też o to chodziło, tylko msisz uważać na "puchnące" kondensatory Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dopalacz Opublikowano 22 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2003 tzn ? moze posluzyc za patelnie ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andriu Opublikowano 22 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2003 naogół bywało tak że płyty abita miały jakieś felerne kondensatory, które po pewnym czasie puchły i wylewały sie, a to oznacza tylko jedno Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dopalacz Opublikowano 22 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2003 he to owa osoba miala wtedy bardzoe duzego pecha mozna poweidziec ze ja tesz mialem pecha cala systucja opisana jest tu http://forum.battlenet.pl/viewtopic.php?TopicID=11569 plyte glowna oddalem czekam teraz na kase i dlatego taki temet zalozy zeby sie doweidziec jaka nowa plyte kupic Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dopalacz Opublikowano 22 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2003 i co sadzicie o tym przypadku dodam ze na grafie na agp bylo jescze gorzej przelecial bios i zrobil sie niebieski ekran i dlaej nie poszed system wiecie moze dlaczego tak sie robilo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuKaSeKbP Opublikowano 22 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2003 dokladnie abit sux :[ jak dlamnie tzn te starsze plyty ja mialem PIII 550 + Abit BE6 (to wszystko na slocie 1) i kondesator poszedl sie pasc :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dopalacz Opublikowano 22 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2003 ja mam lezec Pentium3 733 Mhz 256 cachu wersja box z wetylatorem i radiatorem oryginalnym io teraz szukam plyty bo to co mialem to niechodzilo i oddalem ja teraz czekam na kase a mialem abit bx133 raid ale odrazu ona niechodzila restartowal sie komp jak wszed do windowsa i filc procek poszed do kartonika i teraz trza cos znalesc bo jak nie to bedzie nieciekawie kase tylko strace na ten interes Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziober Opublikowano 22 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2003 ja myslalem o kupnie abita bx133 raid !!Mam tą płytę i ją sprzedaję!!!!!!! Kupujesz? Płyta spox Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziober Opublikowano 22 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2003 Płyta jest full stable!!! U mnie Pci=44, Agp=88 :) Super sie na niej p!!! kręcą Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dopalacz Opublikowano 23 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2003 ja myslalem o kupnie abita bx133 raid !!Mam tą płytę i ją sprzedaję!!!!!!! Kupujesz? Płyta spox przez allegro ?????????? :?: :!: 8) ile chcesz za nia ?? :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziober Opublikowano 23 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2003 Nie, nie przez alegro. Nie ufam tym systemom. Bezpośrednio - przez e-mail(ten co w profilu). Cena do uzgodnienia :) Pozdrowienia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziober Opublikowano 23 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2003 mój e-mail: bborcz@wp.pl Pozdrowienia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dopalacz Opublikowano 24 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2003 ty mi powiedz jedno dlaczego na stronie producenta jest napisna ze ABIT BX133 RAID ma wsparcie dla częstotliwości szyny FSB 100 i 66 MHz i współpraca z pamięcią SDRAM PC100 ????????????????/ a nie 133 ????????????????????????????????????? http://www.abit-poland.com/prod_mb_show.php?id=29 posiadalem taka plyte i mialem na niej procek Pentium 3 733Mhz na szynie 133 Mhz i sdram 133Mhz i to mi chodzilo wczym jest szkopol ??????????????? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andriu Opublikowano 24 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2003 bx 133 napewno działa z prockami z fsb 133 i obsługuje takie pamięci i ma dzielnik 1/4 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dopalacz Opublikowano 24 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2003 oki ale wtedy strona producenta wprowadza ludzi w blad !!!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziober Opublikowano 24 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2003 To jest błąd na stronie - płyta POSIADA support dla 133FSB 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dopalacz Opublikowano 24 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2003 a co mnie to ze t ojest blad na stronie to jest niedopuszczal wprowadzaj ludzi w blad sam juz zwatpilem czy owa plyta chodzi na Fbs 133 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziober Opublikowano 24 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2003 Obsługuje FSB 133 na 100% ma dzielnik pci 1/4 133 * 1/4 = 33 :D 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iKingPin Opublikowano 25 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2003 Co do płyty to polecam Ci ABIT BX133-RAID ( taka jak w podpisie), chodi u mnie juz 1,5 roku i nic , zadntch kondensatorów nie zmienialem :) Super sie podkreca !!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dopalacz Opublikowano 25 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2003 wlasnie taka kupilem tylko troche sie wachalem poniewaz mialem cos takiego i poszla plyta przy wchodzeniu do windowsa restartowal sie komputer Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...