nemo1802 Opublikowano 21 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2006 Przegladajac kiedy forum natknolem sie na link do strony ktoregos z uzytkownikow na ktorej znajdowaly sie szczegolowe wymiary kroccow! Czy ktos zna adres tej strony?? Probowalem znalezc w forumowej "szukajce"!!!! :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pekaok Opublikowano 21 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2006 http://www.lw.cad.pl/r_gw_rur_walc.htm chodzi o to? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nemo1802 Opublikowano 21 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2006 (edytowane) Jednak to nie to. :( Moja wiedz na temat WC i spraw technicznych z nim zwiazanych jest narazie niewielka. Mam, wiec pytanie: "Jak rozpozna jaka srednice posiada moj krociec?? Mierzy sie jego średnice zewnętrzną (gwint)???" Edytowane 21 Maja 2006 przez nemo1802 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 22 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2006 Jednak to nie to. :( Moja wiedz na temat WC i spraw technicznych z nim zwiazanych jest narazie niewielka. Mam, wiec pytanie: "Jak rozpozna jaka srednice posiada moj krociec?? Mierzy sie jego średnice zewnętrzną (gwint)???" no powiedzmy, ale to zalezy co rozumiesz przez srednice. jezeli srednicato typ wezy to mierzysz "główke", a jezeli gwint to gwint ;) no ale mysle ze to widac na oko, jaki to krociec. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...