Arczi Opublikowano 21 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2006 Siemka wszystkim. Obecnie mam neta z TVK Toruń 160kb/s za 60zł. Dzisiaj na stronie netii znalazłem taką promocję. I teraz tak: moja ciocia miala kiedys neta wlasnie 640kb/s i net jej elegancko chodzil, teraz ma 128kb/s i net jej chodzi do bani. Czy ma ktoś z Was neta z netii o takiej predkosci i czy chodzi Wam dobrze? Bo nie wiem jak przekonać tate, ze na takiej predkosci net dziala elegancko :). Dzieki i pozdro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vivi Opublikowano 22 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2006 Ja też jestem zainteresowany, najbardziej interesuje mnie jak to jest z pingami w wersji 640 kb/s netii - mam radiówkę (w sieci) i granie przez nią jest praktycznie niemożliwe. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michi23 Opublikowano 23 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2006 Siemka wszystkim. Obecnie mam neta z TVK Toruń 160kb/s za 60zł. Dzisiaj na stronie netii znalazłem taką promocję. I teraz tak: moja ciocia miala kiedys neta wlasnie 640kb/s i net jej elegancko chodzil, teraz ma 128kb/s i net jej chodzi do bani. Czy ma ktoś z Was neta z netii o takiej predkosci i czy chodzi Wam dobrze? Bo nie wiem jak przekonać tate, ze na takiej predkosci net dziala elegancko :). Dzieki i pozdro. Powiem krótko - 640kbps to optymalny wybór Ja sam zaczynałem (oczywiście Net24 w Netii) od opcji 128kbps i było tragicznie, potem zwiększyłem na 256kbps i było przyzwoicie (ale tak "na styk"). Odkąd jednak przeszedłem na 640kbps to żałuję, że nie wziąłem tej opcji już na począku (ileż czasu i nerwów bym zaoszczędził ;-)) Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D3T3 Opublikowano 23 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2006 Też mam Net24 i również zaczynałem od 128kbps, później zwiększyłem sobie na 256kbps. Różnicy w pingach i grach w sieci pomiędzy 128, a 256 jakoś nie zauważyłem. Sam chętnie przeszedłbym na 640, chociażby dlatego że wychodzi taniej niż to co teraz płacę za 256, ale obecnych użytkowników Net24 ta promocja niestety nie dotyczy :sad: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arczi Opublikowano 23 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2006 (edytowane) Czyli brać tę opcję? A jak jest w netii ze ściąganiem? Wiem ze jest dynamiczne IP, ale czy publiczne? P.S. Chodzi mi przede wszystkim o sieć torrent. A to, ze taka taka przepustowosc za taką cene na 2 lata to nie jest żaden haczyk? Zeby sie potem nie okazalo ze bede musial miesiecznie bulic te 130zł :P Edytowane 23 Maja 2006 przez Arczimodo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D3T3 Opublikowano 23 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2006 IP na Net24 masz publiczne, ściąganie powinno śmigać, limitów brak. Ja korzystam z usług Netii już ok. 7 lat i nie mogę powiedzieć abym miał się na co uskarżać. Net24 mam od roku, przez ten czas zdarzyły się tylko 2 awarie gdzie nie miałem sieci, obie zostały usunięte w ciągu kilku godzin. Co do opłat, masz 55 + Vat za net (67,10 brutto) plus abonament telefoniczny 30 zł z Vat więc wszystko miesięcznie wyniesie Cię 97,10. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arczi Opublikowano 23 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2006 Ok, tylko jest jedna sprawa: 1 czerwca u nas w kablowce tez podwyzsza neta ale na pewno nie do 640kb/s a mam problem zeby namowic tate na neta z neti, bo moja ciocia ma i kiedys jej nie chcialo sie łączyć ale mowi ze juz jej usuneli awarie, a moj tata ciagle nie jest przekonany :mur: :mur: Nie wiecie moze jak tate przekonac? :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vivi Opublikowano 24 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2006 Mam jeszcze pytanie - czy wiecie może, czy w netii jest jakis 'okres probny', na ich stronie nie znalazlem. Chcialbym to przetestowac w grach bo wacham sie pomiedzy netia i dialnetem (jesli ten okaze sie dostepny w moim regionie :P). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D3T3 Opublikowano 25 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2006 czy w netii jest jakis 'okres probny', na ich stronie nie znalazlem.Nie ma. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arczi Opublikowano 27 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2006 Aha mam jeszcze jedno pytanie: jak my mamy telefon wlasnie z netii i placimy abonament 1zł miesięcznie to chyba też możemy <span style='color: red;'>ORT: wziąść</span> tego neta z tej promocji 5razy szybciej nie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D3T3 Opublikowano 29 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2006 Nie możemy. Poczytaj regulamin promocji, tam jest powiedziane z jakim abonamentem możliwe jest skorzystanie z promocji (od 30zł w góre). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...