Grees Opublikowano 21 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2006 (edytowane) Otóż sprawa przedstawia się następująco. Kiedyśtam miałem tlko Nokię, więc nie miałem problemy ze sterownikami, były wgrane tylko od niej, program też tylko Nokii i luzik. Poem to wywaliłem, bo nie miałem fona. Brat przyniósł mi Motorolkę V360 bodajże, że mam mu coś wgrać. Dał płytkę itp. Wsyzstko ok, zainstalowane, pozgrywałem coś i luz. Dzisiaj chciałem znowu coś wrzucić na Nokię, instaluję ładnie całe oprogramowanie, podłączam, a tu wykrywa mi to jako modem motoroli. No pociąć się można, walczę z tym już pół godziny. Nie wie ktoś może, co na to poradzić? Edytowane 21 Maja 2006 przez Grees Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lechu1777 Opublikowano 22 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2006 Ziooom po co usuwałeś soft od Nokii ? To pare MB Ci nic nie da, a jak siedzi to nie ruszaj :) Teraz to musisz usunąć cały soft od Nokii i Motki łącznie z rejestrem (np. programem jv Power Tools), zainstalować jeszcze raz i musi być. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...