Sewer Opublikowano 26 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2002 No wiec wczoraj zaqpilem nowy hdd ( B IV 80GB) no i skusiłem sie na zainstalowanie windy xp prof. eng. Stery do grafy 28.32 whql . Niestety NVMax twierdzi ze nie ma drivero odpowiednich , coolbits nie dziala ( dla win 2000 reg). Wiec co zrobic?? Poradzcie!! Wogole co trza wylaczyc, wlaczyc w tym XP zeby bylo OK ?! ? :) Dzieki za help. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FENIKS Opublikowano 26 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2002 tez mam xp ye same draivery i u mnie nvmax nie protestowal wszystko chodzi a karta sie podkreca.Spraawdz we wlasciwosciach karty czy masz zakladke do podkrecania zegarow.Wlasciwosci ekrane/ustawienia/....itd. normalnie mialem zablokowana 8O Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FENIKS Opublikowano 26 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2002 dopiero wstalem i chyba zle cos przeczytalem a co to jest to coolbits? :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sewer Opublikowano 26 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2002 Stary myslisz ze nie wiem gdzie sa jakie zakladki???? coolbits to wpis do rejestru wlasnie po to by byla zakladka do o/c. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sewer Opublikowano 26 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2002 Hmm niby dziala wpis pod win 9X pojawia sie zakladka. Ale po kolejnym restarcie zakladka znika :(( Jak pisalem nvmax nie dziala a powerstripa nie chce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 26 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2002 No wiec wczoraj zaqpilem nowy hdd ( B IV 80GB) no i skusiłem sie na zainstalowanie windy xp prof. eng. Stery do grafy 28.32 whql . Niestety NVMax twierdzi ze nie ma drivero odpowiednich , coolbits nie dziala ( dla win 2000 reg). Wiec co zrobic?? Poradzcie!! Wogole co trza wylaczyc, wlaczyc w tym XP zeby bylo OK ?! ? :) Dzieki za help. Ja to rozwiazuje w ten sposob. Instaluje nvmax, odpalam zakladki we wlasciwosciach ekranu, sprawdzam czy sa juz zakladki przetaktowania (oczywiscie sie pokazuja ) i kasuje nvmax bo juz mi nie potrzebny :) Dziala zawsze. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cana Opublikowano 26 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2002 zawsze jeszcze pozostaje niezawodny rivatuner Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bizonek Opublikowano 27 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2002 Riva Tunner jest dobry. :> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...