uff...AR Opublikowano 22 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2003 chodzi mi o jakis programik konwertujacy pliki vqf na mp3. wiem mozna poszukac na goglach, ale widzialem same platne albo shareware co nie konwertuja calych kawalkow. najlepiej by bylo aby prog byl pod windoze (muzyka na ntfs) ale pod linuha tysz moze byc. dobrze by bylo jak by przepisywal tez tagi ale jak nie to trudno sam sobie napisze cos takiego. z gory dziekuje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crevw Opublikowano 22 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2003 a próbowałeś SoundVQ encorder? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uff...AR Opublikowano 22 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2003 pociagnalem i zainstalowalem, ale to to jest do kompresji na vqf (wav na vqf). ma ktos jakies inne pomysly? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uneek Eth Opublikowano 23 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2003 Używam Easy CD-DA Extractor... Zobacz jeszcze Nero... Można w nim konwertować cda -> vqf ale czy vqf -> mp3 nie wiem :?: :twisted: VQF Rulezzzz :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uff...AR Opublikowano 23 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2003 :twisted: VQF Rulezzzz :twisted: taaaaaaaaa ale moj samsung odtwarza tylko mp3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...