Caleb Opublikowano 8 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2007 Niko 1,2,3 .. procenty łapiesz TY :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aquarium Opublikowano 4 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2007 No i wyszła wersja PL. Strzelanka jak inne. Fabuła standart - zła kompania, cenny surowiec, kłopoty na odizolowanej stacji blah blah .... Zabawne dialogi - do głównego bohatera przyłącza się Włoch z typowo włoskim temperamentem, udający ze umie gadać po angielsku :) Poza tym niewielkie wymagania sprzętowe, grafika żywcem jak w Doom+Prey i nudni przeciwnicy - pierwsze levele tłuczemy głównie roboty serwisowe. Mam nadzieję ze akcja się rozwinie, bo na razie klimatu niewiele. Red faction pod tym względem do tej pory jest pamiętany :) Póki co 6/10. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 5 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2007 IMO fabuła taka sobie. Tak jak kolega wyżej napisał. Co mnie się podoba to grafika ,która jest dobra i ma dobrze zoptymalizowany kod. A.I średnie jak na razie. Roboty jakie dotąd napotkałem nie są zbyt inteligentne. Raz mi się zdarzyło że jeden stał tyłem do mnie jak do niego strzelałem.. zero reakcji. Zwykle się obracają postrzelają i szukają jakiegoś schronienia. No i są diabelnie celne ;) Czasem wystawisz na chwilę łeb i potrafią ci zabrać z pół energii. No ale to celowo jest zrobione by się troszkę nagimnastykować. Gra bez tego by była jeszcze bardziej nudna niż jest. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zigi Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2008 (edytowane) Grał ktoś ostatnio w ten tytuł na viśćie z X-fi? Zainstalowałem i mam dziwaczne problemy z dźwiękiem. mimo testowania różnych ustawień nie mam pełnej ścieżki dźwiękowej. Za diabła nie słychać efektów typu strzał czy otwieranie drzwi... Edytowane 21 Kwietnia 2008 przez Zigi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harry Lloyd Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2008 ALchemy sobie zainstaluj. http://www.blackelement.net/forum/viewtopi...df2f4e6b2d0b526 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...