Bull_Byk Opublikowano 22 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2003 Nie wiem czy to umiescilem we wełaściwej częsci forum ale jak wysyłać smsy na komórki niemieckich operatorów za pomocą internetu?? Chodzi mi głownie o sieć brzmiącą D2 czy jakos podobnie. Prosze pomóżcie!!!!!!! :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fetorman Opublikowano 22 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2003 to ja tez sie przylaczam ale chodzi mi o HISZPANIE plizz GG jest do pupy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crevw Opublikowano 22 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2003 a icq próbowaliście???? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bull_Byk Opublikowano 23 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2003 ZenUs_ Nie, nie próbowałem bo wogule nie mam icq i nie mam ochoty instalować. Chodziło mi o coś w rodzaju bramki sms dla niemieckich operatorów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baltazaar Opublikowano 23 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2003 ZenUs_ Nie, nie próbowałem bo wogule nie mam icq i nie mam ochoty instalować. Chodziło mi o coś w rodzaju bramki sms dla niemieckich operatorów.uno - do jakiego operatora (np. w belgii jest kilku i kazdy ma swoje ...) due - przez icq sie da, sprawdzalem do belgii, i mozna przez strone (www), tre (nie wiem jak sie pisze) - mozesz sprobowac poszukac w polskich www, kiedys cos takiego widzialem (na europe) ale nie pamietam adressu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
digiter98 Opublikowano 25 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2003 Do gg jest dodatek SeMSMS który pozwala wysylac sms-y za granicę. Mozna sciągnąć tu: http://powergg.whatisup.net/download.php?f...=smsplug002.zip fetorman- próbowałes ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bull_Byk Opublikowano 25 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2003 probowalem przez ICQ ale nie wiem jaki jest network#area code do niemiec na komorki :(((( moze ktos wie?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...