kurdefelek Opublikowano 22 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2006 Znacie jakieś darmowe serwery z obsługą DNS ? Wcześniej kupiłem domenę www.frosti.eu ale słyszałem, że dużo serwerów nie ma obsługi adresów DNS. Co zrobić ? Nie chcę wykupić hostingu... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 22 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2006 (edytowane) Może sie nie znam ale jak moze byc serwer bez dns ? przecież jest tyle darmowych serwerow od razu z domenami... np prv... zależy jak duzo miejsca potrzebujesz na strone i ile będzie zajmował Twoj nawiekszy plik na serwerze, ale obawiam sie ze za porzadny serwer z sensownym miejscem na dysku trzeba zaplacic te 30zl/mies. P.S zrozumialem o co Ci chodzi ;d zapomnij o przypisaniu dnsow do domeny na darmowym hostingu. Edytowane 22 Maja 2006 przez lukasrz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mac4 Opublikowano 1 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2006 Kupiłeś domenę to teraz kup dobry serw pod to... ;) Poszukaj na http://forum.webhelp.pl Jak dobrze poszukasz to napewno coś znajdziesz, ja ci sprawy nie ułatwię ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
inesian Opublikowano 19 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2006 (edytowane) moze to nie za free, ale proponuje wykupic sobie serwerek na webd.pl, pakiet mini to tylko 3.99 za miesiac no i jak za to, to w miare przyzwoite parametry :) update: troche to juz po czasie ale moze sie jeszcze kolega namysli :) Edytowane 19 Czerwca 2006 przez inesian Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...