merlin Opublikowano 22 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2003 No właśnie jak w temacie(trackball).Czy może ktoś z was ma takie urządzenie, jak się sprawuje tzn. czy wygodniejszy od myszki, czy szybciej można najechać na ikone.Nigdy nie miałem i chciałem się dowiedzieć jak to się sprawuje. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 22 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2003 do pracy w wordzie itp bardziej pasuje mi teackball, ale do grania-tylko mycha! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranger Opublikowano 23 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2003 mialem przez ponad rok logitecha i bardzo sobie chwale, ale do gier tylko myszka!!!!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 23 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2003 Mialem z tym przyjemnosc. Szczere mowiac wole myche. Ta kulka potrafi czlowieka d oszalu doprowadzic, poza tym dlugo trza sie wprawiac w krecenie ta kulką, by moc zagrac. W grach a w szczegolnosci typu fpp lub cos takiego to stanowczo odradzam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
merlin Opublikowano 23 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2003 ha to się zastanowie, bo wcale nie gram tylko word, excel i internet a pozatym pascal. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...