rados Opublikowano 22 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2006 Mam nauczyciela od techniki, który znajdzie każdy błąd. Postanowiłem sobie pomoc maszyną ;-). Jeśli wie ktoś jaki program służy do wykonywania rzutów aksonometrycznych (dimetria i izometria) to proszę aby odpowiedział. Raczej nie chce używać CAD-a, ponieważ jest zbyt rozbudowany i długo by się ściągał. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo Opublikowano 22 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2006 Raczej nie chce używać CAD-a, ponieważ jest zbyt rozbudowany i długo by się ściągał.Chodz Ci o AutoCAD ? Do tego wystarczy jakieś darmowe, kilkumegowe maleństwo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radeksz Opublikowano 22 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2006 :mur: technika lol, uzyc ekierki tak trudno, przeciez to wszystko jest proste tylko troche sie postarac trzeba Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rados Opublikowano 22 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2006 (edytowane) Owszem trudno. Szczególnie jak ktoś czepia się o to, że strzałka zamiart mieć szerokość 2,5 mm i długość 3 ma 3 mm i 5 mm heeeh. BTW:Skoro jesteś taki dobry w tym to z przyjemnością zobaczyłbym twoje rysunki, pewnie to uczta dla oka :-). Można prosić o podzielenie się informacją jak nazywa się to kilkumegowe maleństwo? Edytowane 22 Maja 2006 przez rados Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radeksz Opublikowano 22 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2006 ajk bym mial skaner to bym pokazal ,to naprawde nie jest takie trudne jak sie wprawisz, teraz wszedzie robie takie same strzalki i takie jak powinny byc a jak zaczynalem to kaszana jak u ciebie , troche posiedziec i sie uda uwierz mi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rados Opublikowano 22 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2006 Zrobiłem ręcznie. Oczywiście wujek google trochę pomógł Jak ma się na koniec po kilka testów diagnostycznych decydujących o cenie końcowej to ma się tyle czasu, że... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo Opublikowano 22 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2006 Można prosić o podzielenie się informacją jak nazywa się to kilkumegowe maleństwo?Sporo tego - free+cad&sourceid=mozilla-search&start=0&start=0&ie=utf-8&oe=utf-8&client=firefox-a&rls=org.mozilla:en-US:official Z tego co pamiętam, całkiem sympatyczny był A9CAD. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...