j@kubof Opublikowano 22 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2006 Czy macie od ostatnich 5 dni problem z szybkością neostrady? Jakie mogą być przyczyny tego problemu? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dadziuk Opublikowano 22 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2006 Ja tam nie mam żadnych problemów :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smol__ar Opublikowano 22 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2006 Czy macie od ostatnich 5 dni problem z szybkością neostrady? Jakie mogą być przyczyny tego problemu? Nie mam żadnych i nigdy nie miałem. Może przekroczyłeś limit pobierania danych i spadła Ci drastycznie prędkośc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrKleiner Opublikowano 22 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2006 A może limit, kiedyś maiłem problem z neo i traciła mi pakiety :D przez cały miesiąc ale dostałem wzrot rachunku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
partyboy666 Opublikowano 22 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2006 rowniez nie mam problemow - poza tym ze dzis nie dzialala caly dzien, ale okazalo sie ze brat zmienil haslo niechcacy :) pewnie limit przekroczony... z drugiej strony to przegiecie zeby degradowac do 32kbps !! mogliby mi chociaz z 1Mb zostawic z 6 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 23 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2006 Czy macie od ostatnich 5 dni problem z szybkością neostrady? Jakie mogą być przyczyny tego problemu?ogolnie rzecz ujmujac sa trzy powodu spadku predkosci neostrady: 1. przekroczenie limitu 2. robaki w kompie 3. klopoty na lini/w centrali pierwszy problem zdiagnozowac mozna po stanie licznika na neostrada.pl drugi problem rozwiaze antyvir i spybot w sprawie trzeciego nalezy pierw sprawdzic parametry lini (w sagemach alt+d), sprawdzic mikrofiltry i kable, a potem dzwonic do tp Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...