kbzium Opublikowano 23 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2006 Nie mogłem znaleźć za pomocą szukajki takiego tematu, ale jeśli był to sorry. Jakie są Wasze temperatuki? Proszę o podawanie wg. schematu: zima - (temp. w obudowie, na procu, na dysku oraz w pokoju gdzie znajduje się komp) lato - (temp. w obudowie, na procu, na dysku oraz w pokoju gdzie znajduje się komp) wartości są w stanie "lekkiego użytkowania kompa", tzn. bez jakichś operacji wymagających wielkiej mocy obliczniowej. (np. przeglądanie neta) moje: zima: pokój - 23 stopnie obudowa - 24 stopnie CPU - 35 dysk - 20 (na dnie obudowy ;) ) lato: pokój - 26 - nawet 30 (z otwartymi drzwiami na bakon w upalny dzień) obudowa - 30-35 procek - 40 dysk - 24 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cavarr Opublikowano 23 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2006 następny pusty temat Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kbzium Opublikowano 23 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2006 czemu pusty? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chemik16 Opublikowano 23 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2006 nie widze sensu tego tematu :) każdy ma innego proca więc co ci po temperaturkach ?? :) (no pozatym ze wiekszosć ma A64/Semp64 :P) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kbzium Opublikowano 23 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2006 a tak w ogóle to myślę sobie: ale ze mnie debil że kupiłem intela ;p ;p ;p. Mogłem sempa lub athlona i by był git, nie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 23 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2006 tak temp mierzy się load, podaje sie rodzaj chłodzenia, do postu dopisuje konfig zeby zostalo cos z tego za rok jak zmienisz kompa imo close this shit ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...