lubmich Opublikowano 22 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2003 Więcej tui tu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 22 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2003 A jakies benchmarki byly robone? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 22 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2003 Wyglada całkiem normalnie :) Ale już widac ze szybki ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scibi Opublikowano 22 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2003 WOW :D Ladne i szybkie!! RULEZ!! :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lubmich Opublikowano 22 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2003 Nic nie było robione pokazali i zabrali :) - mam nadzieje, że jeszcze się coś pokarze - ale patrzcie jaki mały wentylator - jakaś wersja już trochę dopracowana, nie grzejąca się bardzo :D . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 22 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2003 Byłem dziś i widziałem to cudeńko na własne oczy :D. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...