wojs Opublikowano 22 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2003 Mam starą płytę i Celka 1100 Coppermine. Fajnie by było mieć Celka 1400 Tualatina! :) Czy są jakieś przelotki aby zamontować Tualatiny na starszych chipsetach VIA? Czy są jakieś MODy na to? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DA VINCI Opublikowano 22 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2003 wg mnie nie opłaca się zamieniac na tego CELKA bo i tak nie bedzie się bosko kręcił ;) Lepiej podkrecić twojego do tych 1400Mhz(lub więcej) i hula :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KGB Opublikowano 22 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2003 Sa przejscioeki za granica w przeliczeniu na pln 150 (u nas +vat ),ale i tak nikt ich nie sprowadza i nie dzialaja ze wszystkimi plytami. Napewno sie nie oplaca Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojs Opublikowano 22 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2003 Do 1300 podkręcę, ale to i tak mi nic nie daje, bo pamięci mam ustawione na 133 a wtedy musze dawać je synchronicznie z prockiem i mam... spadek szybkości! No, chyba, zeby mi się udało do 133Mhz, ale nie na tym Celku. On już jest wyżyłowany. A przejściówkę chętnie bym kupił, bo PIII Tualatin albo nawet taki Celek to niezła sprawa... THX Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...